Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Plēsnieks ārstēs savainojumu un nedosies uz pasaules čempionātu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Plēsnieks ārstēs savainojumu un nedosies uz pasaules čempionātu
Artūrs Plēsnieks. Foto: EPA/Scanpix

Tokijas olimpisko spēļu bronzas medaļnieks Artūrs Plēsnieks nolēmis nedoties uz pasaules čempionātu. Tā vietā svarcēlājs nolēmis sadziedēt senus savainojumus, vēstī Latvijas Radio.

Pasaules čempionāts Taškentā norisināsies no 7. līdz 17. decembrim. Artūrs Plēsnieks sākotnēji plānoja doties uz Uzbekistānu, tomēr lēmums mainījies, priekšroku dodot savainojumu sadziedēšanai.

"Lēnā garā jāļauj tam plecam rehabilitēties, lai sadzīst. Ar treneri izdomājām, ka beigu beigās nestartēsim," sarunā ar Latvijas Radio pauda Plēsnieks. Trauma par sevi likusi manīt jau pirms Tokijas olimpiskajām spēlēm, bet neliedza Plēsniekam pacelt bronzas medaļu.

Uz Taškentu dosies Artūrs Vasiļonoks (svara kategorija līdz 89 kilogramiem), Armands Mežinskis (līdz 96 kilogramiem) un Daniela Ivanova (līdz 71 kilogramam). Ivanova septembrī izcīnīja sudrabu Eiropas čempionātā U20 vecuma grupā.

Izmantotie resursi:
https://www.lsm.lv/raksts/sports/ci...

     [+] [-]

, 2021-12-01 23:01, pirms 2 gadiem
b...., es ar traumu speleju un man nekas, a sis kaa maiga vaverite!

     [+] [-]

, 2021-12-02 02:37, pirms 2 gadiem
žēl bet pareizi!