Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Vācijas izlases trenerim pozitīvas Covid-19 analīzes liek izlaist ''Deutschland Cup''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vācijas izlases trenerim pozitīvas Covid-19 analīzes liek izlaist ''Deutschland Cup''
Toni Sederholms Foto: ActionPictures/Scanpix

Vācijas hokeja izlases galvenajam treneri Toni Sederholmam ir konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes, kas nozīmē, ka speciālists nevarēs atrasties uz izlases soliņa ''Deutschland Cup'', kur piedalīsies arī Latvijas hokeja izlase. Hokejistiem testi bijuši negatīvi, tomēr korekcijas sastāvā notikušas, jo zviedru ''Rogle'' nav palaidusi Moricu Zeideru uz šo turnīru.

No 5.- 8. novembrim Vācijā notiks ikgadējais ''Deutschland Cup'', kurā piedalīsies trīs komandas, ieskaitot Latvijas hokeja izlasi. Latvijas izlase būs vienīgā, kas dosies uz Vāciju. Vēl turnīrā piedalīsies Vācijas valstsvienība un vēl viena komanda, kas veidota no Vācijas hokejistiem. Kļuvis zināms, ka tā būs U23 izlase. Iepriekš no dalības “Deutschland Cup” atteicās vairākas izlases, ieskaitot Norvēģiju, Slovākiju un Šveici.

Portāls ''Eishockeynews.de'' ziņo, ka pozitīvas Covid-19 analīzes konstatētas Vācijas hokeja izlases galvenajam trenerim Toni Sederholmam, kurš tādējādi nevarēs trenēt izlasi gaidāmajā turnīrā. Tiek teikts, ka trenerim neesot bijis ievērojams kontakts ar hokejistiem, kuri pēc negatīvu rezultātu saņemšanas svētdien devušies uz turnīra norises vietu Krēfeldē. Tikmēr tās personas no izlases štāba, kas bijušas kontaktā ar Sederholmu, neatradīsies kontaktā ar hokejistiem.

Galvenā trenera pienākumus turnīrā uzņemsies Vācijas U18 hokeja izlases galvenais treneris, kurš atzina, ka visi lēmumi tiks saskaņoti ar Sederholmu. Tāpat notikušas izmaiņas sastāvā - Zviedrijas klubs ''Rogle'' nav palaidis uz izlasi aizsargu Moricu Zeideru. Zeiders NHL pagājušā gada draftā tika izvēlēts ar augsto 6. numuru, bet izlasē debitēja jau 18 gadu vecumā. Izlases sastāvā pieteikti trīs vārtsargi, astoņi aizsargi un 12 uzbrucēji.

Latvijas izlase savas spēles ''Deutschland Cup'' aizvadīs 6. un 7. novembrī, uz turnīru dodoties 27 spēlētāju sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.eishockeynews.de/artike...

     [+] [-]

, 2020-11-02 12:54, pirms 3 gadiem
vēl viens arguments, kāpēc tur šoreiz nevajag braukt... Tiešām vajag arī atlikušās OHL komes karantīnā nolikt???