Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

M. Rēdlihs: "Trīs punkti bija daudz svarīgāki par parādīto spēli"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

M. Rēdlihs: "Trīs punkti bija daudz svarīgāki par parādīto spēli"
Miķelis Rēdlihs "Yugra" hokejistu ielenkumā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" vadošās uzbrucēju maiņas pārstāvis Miķelis Rēdlihs pēc minimālās uzvaras pret Hantimansijskas "Yugra" (1:0) atzina, ka šoreiz rezultātam bija lielāka nozīme nekā nodemonstrētajai spēlei.

"Vienkārši šoreiz gadījās tāda spēle. Bija jau mums kaut kādi momenti. Spēle no aizsardzības, tāpēc varbūt tā. Labi, ka iemetām. Šoreiz galvenais ir trīs punkti, nevis parādītā spēle," vājās spēles uzbrukumā iemeslus meklēja Rēdlihs.

Vaicāts, kāpēc šodien bija uzvilcies, kā rezultātā nopelnītas četras soda minūtes, mūsu rezultatīvākais hokejists atzina, ka nekā ārkārtēja jau nebija: "Pat precīzi neatceros pirmo situāciju. Viņš gāja mani sist, es mēģināju izvairīties. Varbūt kaut kas trāpīja. Nezinu... Bet otrajā gadījumā bez nūjas nedaudz "iebraucu" pretiniekam. Uzvilcies? Visi ļoti cīnījās, bija nepieciešama uzvara, gribējās labi nospēlēt. Liels prieks, ka spējām novest spēli līdz uzvarai un dabūjām trīs punktus. Tas ir pats galvenais."

Spēlēšana bez tablo (trešajā periodā nedarbojās "Arēnas" tablo) neesot bijusi apgrūtinoša: "Ir kādreiz jau bijusi tāda situācija. Kurā tieši spēlē, vairs pat neatceros. Spēlēšana tāda pati vien ir, tikai par laiku mazāk domā. Vienīgais mīnuss ir spēlē vairākumā, kad nevar paskatīties, cik atlicis spēlēt."

Arī Miķelis (tāpat kā Kriss Holts) neko par "Dinamo" psihologu nav dzirdējis, atzīstot, ka tādas nepieciešamības nemaz neesot: "Šodienas spēle pierādīja to, ka nevajag. Pirms tam mums bija divas spēles ar neveiksmīgām beigām, šoreiz baigie malači. Visi, kas gāja beigās mazākumā, labi nospēlēja – izturējām, viss kārtībā! Pēc pēdējām divām izbraukuma spēlēm, kurās izlaidām uzvaras, neko īpaši negatavojāmies. Mēģinājām izpildīt trenera uzdevumu, cīnīties un atdot maksimumu."

"Labāk patiktu spēlēt Piņķos, taču kā ir, tā ir. Nav laika aizdomāties par to, kā labāk. Jāspēlē Liepājā un viss. Jābūt pozitīvām emocijām, nav ko daudz par to spriedelēt," Rēdlihs neslēpj, ka Liepājas vietā trešdien labāk spēlētu Piņķos, taču neesot jau izvēles, tāpēc jāpieņem situācija tādā, kāda tā ir.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-01 09:02, pirms 12 gadiem
Nekas, jāpiecieš,jo būs jau dažas neērtības .Liepājai taču arī vajag ''Lielos hokeja svētkus''!

  -1 [+] [-]

, 2011-11-01 09:28, pirms 12 gadiem
Liepājā būs interesantāk. Mazais laukums pieliek spēlei ātrumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-11-01 10:09, pirms 12 gadiem
A-burts 2 rakstīja: neesmu LV,tapec esmu nedaudz atpalicis no notikumiem dzimtene kas tad nu atkal tads ir ieplanots arena Riga tresdien,ka DR speli hokeja ir japarcelj uz Liepaju? Kirkorovs ar Puga4ihu un Galkinu ieradusies? vai,nedod Dievs,kaut kadam smirdigam basitim tiek dota prieksroka? es tiesam nezinu,tapec kads, ludzu, paskaidrojiet!
30 seconds to mars
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2011-11-01 10:19, pirms 12 gadiem
A-burts 2 rakstīja: neko nesapratu kas tas tads? kosmonautu forums Riga?
koncerts.. vai kā tas saucas. Cilvēki stāvēs uz skatuves un darīs mūziku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-01 11:14, pirms 12 gadiem
Kas tas atkal par idiotisku žurnālistu jautājumu "kapēc šodien bija uzvilcies"! Vai ta čalim vajadzēja ar pohujistisku mieru atslidot nummuru? Hokejistam uz spēli ir "jāuzvelkas", lai komandai būtu rezultāts! Viss pārējais (arī it kā nevajadzīgi noraidijumu) jau ir otrā plānā un ir mazsvarīgi! Galvenais, lai no šīs uzvilkšanās komandai būtu pozitīvs rezultāts! Par Sprukta maiņu šajā sakarā neko sliktu nevar teikt! Čaļi ir uzvilkušies un ja runājām par uzbrukumu, tad šie taisa pagaidām turpat vai vienatnē to spēles rezultātu!

  +3 [+] [-]

, 2011-11-01 12:08, pirms 12 gadiem
beidzot liepaja ari iegriezas hokejs, citadi viniem vaju dailslidosanu ar kluskam jaskatas, neskaitot dazus legionarus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-01 13:31, pirms 12 gadiem
Ivars tacu pec BAC spelu atruma mespes izsekot lidzi laukuma notiekosajam ja pie BAC speles var bernus midzinat, tad te jau bus jaiespringst

  -1 [+] [-]

, 2011-11-01 17:20, pirms 12 gadiem
A-burts 2 rakstīja: skaidrs. paskatijos YOUTUBE.muzons bija dzirdets,tikai to nosaukumu nezinaju nav nemaz tik sudigs prieks Rigas, ka popmuzikas , rep un hip-hop cienitaju pereklia reputacijas pilsetas ROKS,HOKEJS un ALUS PARI VISAM!!!
Par to mūzikas stilu iebrauci auzās es būšu arēnā

  -1 [+] [-]

, 2011-11-01 20:27, pirms 12 gadiem
Miķelīti! Tu nesaproti ,kas ir disciplīna,un tas ir tavs vājais punkts.2x atstat mazakumā! Nopērt tevi publiski vajadzētu.,fanu priekšā.