Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Bitmanis nesaredz neko sliktu neritmiskajā spēļu kalendārā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Bitmanis nesaredz neko sliktu neritmiskajā spēļu kalendārā
Toms Bitmanis
Foto: Māris Greidāns (FS Masters)

Toms Bitmanis ir viens no sešiem Elvi florbola līgas spēlētājiem, kurš šajā sezonā par mača labāko spēlētāju atzīts divas reizes. Talsiniekiem priekšā netipiski gara mājas spēļu sērija, par ko savs viedoklis ir arī florbolistam.

Pēdējo spēli talsinieki aizvadīja viesos pret “Oxdog Ulbroka LU”, izcīnot uzvaru ar rezultātu 5:2, tobrīd pakāpjoties uz pirmo vietu turnīra tabulā. Ņemot vērā, ka komandas pašlaik aizvadījušas dažādu spēļu skaitu, Latvijas vicečempioni ar desmit punktiem četrās spēlēs atbīdīti uz ceturto pozīciju, taču pēc pazaudētajiem punktiem viņi dala līderpozīcijas ar Cēsu “Lekrings”.

“Ja pret “RTU/Rockets” uzskatu, ka uzvarējām, neskatoties uz sliktu parādīto sniegumu laukumā, tad pret Ulbrokas komandu nospēlējām disciplinēti, daudz maz pēc komandas trenera plāna un veiksmīgi izmantojām savas vārtu gūšanas iespējas. Taču, jebkurā gadījumā, tas nav mūsu labākais sniegums, ko varam parādīt.”

Individuāli Tomam sezonas ievads padevies gana sekmīgi, jo ne spēli viņš nav atstājis laukumu bez punktu guvumiem. Četrās spēlēs Bitmanis iekrājis 10 (4+6) rezultativitātes punktus, kas ir sestais labākais rādītājs čempionātā. Starp saviem komandas biedriem Bitmanis ir vienīgais TOP-40 rezultatīvāko spēlētāju sarakstā: “Jā, sezonas ievads individuāli padevies samērā veiksmīgs. Cenšos vairāk motivēt sevi uz katru spēli un tad arī labāks sniegums parādās.”

Interesanti, ka talsinieki trīs no pirmajām četrām spēlēm ir aizvadījuši izbraukumā, bet no nākamajiem astoņiem mačiem septiņi būs savā ierastajā laukumā: “Ja godīgi, tad man patīk, ka tā sakritušas spēles Neko sliktu tajā nesaredzu, tagad jāizbauda spēles savās mājās.”

Nākamo spēli Talsu komanda aizvadīs 1. oktobrī, savās mājās sacenšoties ar “Bausku”.