Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ošs otro reizi mēneša laikā iekļauts Šveices čempionāta simboliskajā izlasē

Ints Megnis
Ints Megnis

Ošs otro reizi mēneša laikā iekļauts Šveices čempionāta simboliskajā izlasē
Mārcis Ošs priecājas par vārtu guvumu. Foto: Jean-Luc Auboeuf

Latviešu futbola aizsargs Mārcis Ošs, pateicoties vārtu guvumam, pirmdien jau otro reizi nepilna mēneša laikā iekļauts Šveices čempionāta kārtas simboliskajā izlasē medija "Blick" versijā.

Ošs svētdien guva savus pirmos vārtus šajā sezonā, palīdzot Noišateles "Xamax" Šveices Superlīgas spēlē ar rezultātu 3:2 sakaut "Thun". Latvieša zvaigžņu brīdis pienāca 72. minūtē, kad viņš pēc stūra sitiena bumbai pieslēdzās ar galvu, ieraidot to vārtu kreisajā stūrī un tobrīd panākot 2:1 savas komandas labā.

Latvietim "Xamax" rindās šosezon 17 aizvadītajās spēlēs ir viens vārtu guvums un viena rezultatīva piespēle.

Zīmīgi, ka arī marta pirmajā pusē viņš jau tika iekļauts Šveices čempionāta kārtas simboliskajā izlasē, kad bija palīdzējis "Xamax" ar 3:1 pieveikt Roberta Uldriķa pārstāvēto "Sion". Turnīra tabulā "Xamax" aizvien ar 25 punktiem 26 spēlēs ieņem priekšpēdējo, devīto, pozīciju, kas ir pārspēļu zona, bet "Sion" ar 29 punktiem ir pozīciju augstāk.

Tiesības uz Ošu pieder Jūrmalas "Spartakam", kas "Xamax" vienībai Ošu izīrējis. "Spartaka" rindās Ošs pagājušajā sezonā pirms pārejas uz Šveices klubu paspēja aizvadīt 16 spēles. Tāpat viņš savā karjerā septiņas sezonas nospēlēja "Jelgavas" komandā, bet deviņas spēles aizvadīja Polijas Ekstraklasē "Gornik" komandas sastāvā.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-01 13:59, pirms 5 gadiem
Cerams Xamax izdosies notureties liga un nakamgad izpirks Osa ligumu no Spartaka.