Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nešs nenožēlo pievienošanos ''Lakers''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Nešs nenožēlo pievienošanos ''Lakers''
Stīvs Nešs (12p., 7.1 rez.piesp., 2.9 atl.b.) gūst baudījumu spēlēt basketbolu kopā ar Kobi Braientu un Dvaitu Hovardu. Foto: AP/Scanpix.

Viens no visu laiku labākajiem Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) saspēles vadītājiem Stīvs Nešs sarunā ar ''USA Today'' atzinis, ka nenožēlo pieņemto lēmumu pārstāvēt Losandželosas ''Lakers'' vienību.

Nešs: ''Losandželosā esmu laimīgs!''

39 gadus vecais kanādietis intervijā atklāja, ka spēlēšana Losandželosā nākusi ar saviem izaicinājumiem, tomēr divkārtējais regulārās sezonas MVP ar savu lēmumu ir mierā un ''Lakers'' rindās spēlē bez nožēlas. ''Desmit no desmit reizēm mans lēmums paliktu nemainīgs,'' pārliecinoši teica Nešs, par kura pakalpojumiem nopietnu interesi starpsezonā izrādīja arī tādas komandas kā Ņujorkas ''Knicks'' un Toronto ''Raptors''.

Pieredzējušais basketbolists vairākkārtīgi atzīmējis, ka spēlēšana Losandželosā viņam ļauj biežāk klātienē tikties ar saviem bērniem, kuri dzīvo Fīniksā. ''Šķiet, ka savus bērnus esmu redzējis vismaz četras reizes biežāk, nekā tas būtu, spēlējot Austrumu konferencē. Tas pirmkārt. Otrkārt, pārstāvēt ''Lakers'' organizāciju - tā ir lieliska pieredze. Šeit esmu laimīgs!'' tā ''Lakers'' piespēļu virtuozs.

Losandželosas ''Lakers'' ar bilanci 28-30 ieņem 9. vietu Rietumu konferencē, no 8. vietā esošās Hjūstonas ''Rockets'' atpaliekot par trim uzvarām un 1. reizi kopš 2004./05. gada sezonas nopietni riskējot neiekļūt izslēgšanas spēļu turnīrā. ''Esmu par vecu, lai spēlētu glaimu vai uzslavu dēļ. Jūtos drošs par sevi kā spēlētājs un vēlos palīdzēt šai komandai,'' teic Nešs.

Aģents: ''Nešs varēja beigt karjeru''

Neša aģents Bils Dafijs medijiem atklāja, ka viņa klients nopietni apsvērtu iespēju beigt karjeru, ja neizdotos atrast veidu, kā Nešam būt tuvu savai ģimenei. ''Ja Losandželosas variants nenostrādātu, es godīgi domāju, ka viņš apsvērtu karjeras beigšanu. Laikā no 1. līdz 5. jūlijam viņš par to ieminējās trīs, četras reizes,'' par Neša nodomiem medijus informēja Dafijs.

Vadība ar spēlētāju apmierināta

Sezonas laikā Nešs saņēmis uzslavas no komandas vadības - ģenerālmenedžeris Mičs Kapčaks un galvenais treneris Maiks D'Antonī apbrīno astoņkārtējā ''All-Star's'' mača dalībnieka vēlmi samierināties ar mazāku individuālo lomu komandas labā. ''Stīvs vienmēr atrod risinājumu jebkurai problēmai. Viņš ir divkārtējais MVP, kuram nav problēmu ar mazāku lomu komandā, lai gan viņam būtu visas tiesības pieprasīt pretējo. Cik daudz tādu piekāpīgu divkārtējo MVP mums ir?'' vaicā Kapčaks.

D'Antonī tikmēr pauda, ka vēlētos, lai arī citi ''Lakers'' spēlētāji ņemtu piemēru no Stīva un upurēto individuālos mērķus komandas labā. ''Žēl, ka visi nav tādi, jo tad gan mans, gan citu cilvēku darbs kļūtu daudz vieglāks. Nešu ir grūti raksturot, jo viņš ir labākais, kas var būt.''

''Būtu jauki savā ziņā spēlēt lielāku lomu laukumā, taču savas vēlmes ir jāsabalansē ar visiem puišiem komandā, viņu vajadzībām un raksturiem. Esmu savā karjeras posmā, kur spēlēju jaunā komandā ar Kobi Braientu - viņš ir lielisks spēlētājs -, un es to izbaudu!'' tā Nešs, kurš šosezon vidēji ik spēlē atdod 7,1 rezultatīvu piespēli, kas ir viņa zemākais rādītājs kopš 1999./2000. gada sezonas, kad kanādietis pārstāvēja Dalasas ''Mavericks'' komandu. ''Es novērtēju šo iespēju. Es joprojām varētu būt Fīniksā, un pat ar bumbu manās rokās mēs, visticamāk, neiekļūtu ''play-off'', tā kā ir vērtīgi pamēģināt ko jaunu, sevišķi ja potenciāls ir tik milzīgs.''

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +5 [+] [-]

, 2013-03-01 00:17, pirms 11 gadiem
Visu cieņu tev vecīt.. Ja vēl Howards un Kobe mazliet par to padomātu(galvenokārt jau Howards, jo Kobe tomēr ir LAL seja pagaidām..)

  +4 [+] [-]

, 2013-03-01 00:23, pirms 11 gadiem
Nešs ir lāga vīrs, tik tā atdeva uzbrukumā nav tik liela, lai kompensētu mīnusus aizsardzībā. Ja Kobe vēl spēj būt pietiekami kvalitatīvs aizsardzībā, tad Nešs tomēr ir par vecu. Gan Kobem, gan Nešam ar domāšanu viss ir labi. Tik nez, kad Hovards pavilksies līdzi visiem ... Un Metta, šīs sezonas otrā lielākā vilšanās aiz Hovarda. Nedomāju, ka viņš spēlēs tāpat, kā pagāšsezon sākumā .... Bet nekas nemainās. Nav ne aizsardzības, ne precīzo troiku ...

  +1 [+] [-]

, 2013-03-01 00:28, pirms 11 gadiem
A baigi gaidīja, ka spēlētājs pateiks, ka nožēlo pievienošanos savai esošajai komandai?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-03-01 00:32, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Nešs atgādina tādu mazu pundurīti, kurš nesās pa laukumu kā traks Šodien Lakeriem un Clipperiem spēles, tad nu lai abām komandām uzvaras, Lakeri vienkārši nedrīkst netikt play-off, tas būtu kkas neticams.
nu shis ir labs manupraat ness ir viens no praatiigakajiem un gudraakajiem PG kaads NBA bijis... moriss gan vareetu buut melns pundurs kursh nesas pa laukumu un neko nesaprot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-01 01:40, pirms 11 gadiem
Ja Lakers tiks līdz PO un mehāniķi strādās , tad būš tituls!

     [+] [-]

, 2013-03-01 03:02, pirms 11 gadiem
Nash still 'happy' he signed with Lakers

NBA rakstā gan "priecīgs/apmierināts" ir pēdiņās.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-01 08:55, pirms 11 gadiem
Kas tas par virsrakstu? "Nešs nenožēlo pievienošanos ''Lakers''

Bet ievada teikumā jau "Stīvs Nešs sarunā ar ''USA Today'' atzinis, ka nenožēlo pieņemto lēmumu pārstāvēt Losandželosas ''Lakers'' vienību"

Autors atkal dzēris vai vienkārši galva nestrādā?

  +1 [+] [-]

, 2013-03-01 09:50, pirms 11 gadiem
iLoVe92 rakstīja: Visu cieņu tev vecīt.. Ja vēl Howards un Kobe mazliet par to padomātu(galvenokārt jau Howards, jo Kobe tomēr ir LAL seja pagaidām..)
Kobe, pretēji daudzu prognozēm pirms sezonas, šogad ir pieņēmis visas iespējamās un pat šķietami neiespējamās lomas, meklējot īsto, kas palīdzētu komandai uzvarēt. Ja Kobe būtu savtīgāks, viņš nebūtu janvārī spēlējis kā Pass first spēlētājs un paņemtu līgas rezultatīvākā spēlētāja titulu.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-01 09:56, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nešs ir lāga vīrs, tik tā atdeva uzbrukumā nav tik liela, lai kompensētu mīnusus aizsardzībā. Ja Kobe vēl spēj būt pietiekami kvalitatīvs aizsardzībā, tad Nešs tomēr ir par vecu. Gan Kobem, gan Nešam ar domāšanu viss ir labi. Tik nez, kad Hovards pavilksies līdzi visiem ... Un Metta, šīs sezonas otrā lielākā vilšanās aiz Hovarda. Nedomāju, ka viņš spēlēs tāpat, kā pagāšsezon sākumā .... Bet nekas nemainās. Nav ne aizsardzības, ne precīzo troiku ...
Kopš all star pārtraukuma, Hovards ir sācis spēlēt labāk. Jā, soda metieni krīt pat vēl slitkāk, bet viņš ir aktīvāks uzbrukumā un sevišķi aizsardzībā.

Par to lielā mērā ir jāpateicas Nešam, kuram esot bijusi saruna ar Hovardu, kurā viņš esot centru mudinājis izveidot agresīvāku pick'n'roll sadarbību. Pielikuši ir viņi abi, Hovards liek daudz labākus skrīnus, sāk mosties aizsardzībā, bet Nešs atkal ir pārņēmis saspēles vadīšanu no Kobes. Rezultātā, Kobem atkal ir brīvas rokas, lai darītu to ko viņš dara vislabāk.

Šodien lasīju labu citātu: Timberwolves gave him good looks. Then he got in a rhythm and by the third quarter he was three feet behind he three point line with a hand in his face and it didn’t matter.

Visas 3 Lakers veselās zvaigznes ir pielikuši pēc pārtraukuma.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-01 10:32, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Kopš all star pārtraukuma, Hovards ir sācis spēlēt labāk. Jā, soda metieni krīt pat vēl slitkāk, bet viņš ir aktīvāks uzbrukumā un sevišķi aizsardzībā.

Par to lielā mērā ir jāpateicas Nešam, kuram esot bijusi saruna ar Hovardu, kurā viņš esot centru mudinājis izveidot agresīvāku pick'n'roll sadarbību. Pielikuši ir viņi abi, Hovards liek daudz labākus skrīnus, sāk mosties aizsardzībā, bet Nešs atkal ir pārņēmis saspēles vadīšanu no Kobes. Rezultātā, Kobem atkal ir brīvas rokas, lai darītu to ko viņš dara vislabāk.

Šodien lasīju labu citātu: Timberwolves gave him good looks. Then he got in a rhythm and by the third quarter he was three feet behind he three point line with a hand in his face and it didn’t matter.

Visas 3 Lakers veselās zvaigznes ir pielikuši pēc pārtraukuma.
Nav jau arī tā, ka čaļiem ir atkāpšanās ceļš, ja grib tikt play-off, tad jākapā.. Un Hovardam nopietnāku ģīmi parādīt un mazliet vairāk koncentrēties palīdzēja lielā bēru cermonija utt.
Tagad nākamais pārbaudījums viņiem ir (bez tikšanas play-off), tiekot play-off, neatlaiost grožus, un nesajusties, ka uzdevums izpildīts. Spurs viņiem varētu būt ņemams pretinieks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja