Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" izbraukumā līdzi paņem 17 gadus veco vārtsargu Šilovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" izbraukumā līdzi paņem 17 gadus veco vārtsargu Šilovu
Artūrs Šilovs. Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" šodien devies izbraukumā, kura ietvaros aizvadīs divas spēles regulārajā čempionātā, kā arī pārbaudes mačā tiksies ar Lielbritānijas izlasi. Pirmo reizi kopā ar komandu ir vārtsargs Artūrs Šilovs.

Izbraukumā līdzi nav devušies savainotie uzbrucēji Koltons Gilīss un Gunārs Skvorcovs, tikmēr aizsargs Roberts Mamčics turpinās pārstāvēt "Liepājas" komandu Latvijas čempionātā, bet Egils Kalns kopā ar Latvijas izlasi dosies uz pārbaudes turnīru Dienvidkorejā. Kopumā izbraukumā devušies 27 hokejisti, un starp viņiem atrodams arī Artūrs Šilovs.

Viņš sezonas lielāko daļu aizvadījis Latvijas čempionātā, sargājot piektajā vietā esošās HS "Rīga" vārtus. 17 mačos izdevies tikt galā ar 91,74% metienu, kas vārtsargu konkurencē dod piekto vietu. Tāpat Šilova kontā ir divas sausās spēles. Otrdien viņš palīdzēja izbraukumā ar 4:3 pārspēt vicelīderi "Prizmu", tiekot galā ar 41 no 44 metieniem.

Vēl septiņas spēles Šilovs aizvadījis Jaunatnes hokeja līgas klubā HK "Rīga". Domājams, ka tieši viņš ir galvenais kandidāts uz Latvijas U18 izlases pirmā vārtsarga lomu pasaules čempionātā elites divīzijā.

Izbraukuma ietvaros rīdzinieki aizvadīs mačus pret Minskas "Dinamo" un Bratislavas "Slovan", cenšoties tikt pie svarīgiem punktiem cīņā par vietu Gagarina kausā. Savukārt 6. februārī gaidāms pārbaudes mačs pret Lielbritānijas izlasi, kas pēc ilgas pauzes atkal spēlēs pasaules spēcīgāko komandu pulkā.

Rīgas "Dinamo" sastāvs

Vārtsargi: Timurs Biļalovs, Kristers Gudļevskis un Artūrs Šilovs.
Aizsargi: Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Ruslans Pedans, Kristaps Sotnieks, Dmitrijs Šuļeņins, Marks Dzaneti un Kristaps Zīle.
Uzbrucēji: Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Mārtiņš Dzierkals, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Roberts Lipsbergs, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Līnuss Videls.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-02-01 17:34, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Gaidu Funi ar Zaipi, strīdamies par DR varotčikiem
Nanāk!

  -3 [+] [-]

, 2019-02-01 17:58, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Nanāk!
A ko te strīdēties? Man ar funi viena nostāja, ka krievu dinamka atkal ignorē Latvijas izlases intereses. Šilovam lietderīgāk būtu ar u-18 izlasi piedalīties pārbaudes turnīrā ar U-18 izlasi, nevis par stjuartu strādāt dinamkas izbraukumā. Aprīlī jau PČ Elitē.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 18:02, pirms 5 gadiem
Nav ko strīdēties. DR nav jādomā speciāli par izlasi. Vai NHL klubi speciāli domā par Kanādas, ASV izlasēm. Absurds. Klubiem ir savas intereses un DR dod kolosālu iespēju spēlēt KHL tiem ,kuri vēlas.
Zaipis grib DR pārvērst par siltumnīcu, bet Funs ir par godīgu konkurenci un nekādas atlaides savējiem.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-01 18:20, pirms 5 gadiem
Droši vien iedos kādas 20min pret britiem uzspēlēt. Arī labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-02-01 22:01, pirms 5 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Visticamāk, tā arī būs Starp citu, man domāt, ka DR brauciens pie Britiem, tieši LV izlases kontekstā, būs krietni lietderīgāks pasākums, nekā LAČ lielmeistaru došanās uz Koreju Pirmajā gadījumā, reāli tiks iespēlēta daļa no reāliem izlases kadriem pret reālu Elites dalībnieci Lielbritāniju, otrajā gadījumā, tāds tūristu brauciens Kuļibabam, ar saviem veciem korišiem Pujacu un Smirnovu priekšgalā vien sanāk, taču, cik saprotu, brauciens haļavnijs, tapēc, pa lielam, nekas pret nav
izlases kontekstā abi bezjēdzīgi braucieni...
Dinamkas brauciens pie angļiem arī PO kontekstā bezjēdzīgs, bet nu tur jāatstrādā Maskavas dolāri

     [+] [-]

, 2019-02-01 23:44, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: izlases kontekstā abi bezjēdzīgi braucieni...
Dinamkas brauciens pie angļiem arī PO kontekstā bezjēdzīgs, bet nu tur jāatstrādā Maskavas dolāri
Interesanti kas tev izlases kontekstā būtu jēdzīgi. Tikai atceries ka ne tikai DR , bet arī citi klubi nelaidīs uz izlasi februārī.