Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Puķītim 500 metros 24. vieta

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Puķītim 500 metros 24. vieta
Roberto Puķītis

Šorttrekists Roberto Puķītis Eiropas čempionātā Vācijā 500 metru distancē veiksmīgi aizvadīja vienu skrējienu, tā finišējot kopvērtējuma viducī, bet Jēkabam Saulītim un Evitai Krievānei rezultāti vēl neveiksmīgāki.

Cīņu 500 metru distancē Roberto Puķītis sāka ar uzvaru pirmajā skrējienā, taču jau nākamajā piegājienā jaunais latvietis, cīnoties par labāku vietu, rīkojās neatļauti un nopelnīja diskvalifikāciju. Savukārt beļģis Matiass Voste no šī skrējiena tomēr tika iecelts ceturtdaļfinālā un kopvērtējumā aizslidoja līdz 17. vietai (skrējienā bija ceturtais). Puķītim 24. vieta 44 sportistu konkurencē. Vēl nesekmīgāks starts Jēkabam Saulītim, kurš jau pirmajā skrējienā iedzīvojās diskvalifikācijā, tāpēc šoreiz vispār palika bez rezultāta.

Par uzvarētāju šajā distancē kļuva Krievijas slidotājs Viktors Ans, kurš bija pirmais visos savos skrējienos un arī finālā, apsteidzot Nīderlandes pārstāvi Sjinkie Knegtu un savu tautieti Vladimiru Grigorjevu.

Dāmu konkurencē Evita Krievāne pirmajā skrējienā finišēja ceturtā, ar ko arī viņas gaitas šajā distancē bija beigušās. Krievāne kopvērtējumā ierindojās 30. vietā, bet par čempioni kļuva itāliete Ariana Fontana. Trijniekā iekļuva arī krieviete Tatjana Boroduļina un nīderlandiete Joriena Tera Morsa, kura 1500 metros bija pirmā.

Jāatgādina, ka 1500 metru distancē Roberto Puķītis tika līdz finālam un izcīnīja ceturto vietu, Jēkabs Saulītis ierindojās 26. vietā, bet Evita Krievāne - 29. vietā.

Izmantotie resursi
www.http://shorttrack.sportresult.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja