Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Rīgā sāk darboties publiskās dabīgā ledus slidotavas

Rīgā sāk darboties publiskās dabīgā ledus slidotavas
Publicitātes foto

Līdz ar salu Rīgā sāk darboties vairākas publiskās dabīgā ledus slidotavas, kas izveidotas dažādos Rīgas mikrorajonos, un rīdziniekiem, kā arī pilsētas viesiem pieejamas bez maksas, informē Latvijas galvaspilsētas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Dabīgā ledus slidotavas darbojas pie Sarkandaugavas reģionālā sporta centra, kas atrodas pie bērnu un jauniešu centra “Laimīte” Sarkandaugavas ielā 24. Tur būs iespēja arī slēpot. Sporta centrā ir pieejams slēpošanai un slidošanai nepieciešamais inventārs. Sīkāka informācija atrodama mājas lapā: laimite.lv. Dabīgā ledus slidotavas atrodas arī pie Rīgas Anniņmuižas vidusskolas Imantā (Kleistu ielā 14), pie Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzijas (Andreja Saharova ielā 35), kā arī pie Rīgas Ķengaraga vidusskolas (Maskavas ielā 273) un pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas (Parādes ielā 5c).

Aktīvi atpūsties svaigā gaisā iespējams arī Uzvaras bulvārī 15, kur darbosies ziemas aktīvās atpūtas parks, un tajā varēs gan slidot, gan slēpot. Parkā bez slidotavas izveidota arī vairāk nekā kilometru gara distanču slēpošanas trase, kurā iespējams slēpot kā klasiskajā, tā arī slidsolī. Gan slēpošanas trase, gan slidotava apmeklētājiem ar savu inventāru būs pieejama bez maksas, taču parkā pieejama arī inventāra noma, nodrošinot ikvienu ar kvalitatīvām slēpēm un slidām. Pie slidotavas un slēpošanas trases darbojas arī inventāra serviss un kafejnīca. Detalizētāka informācija par ziemas aktīvās atpūtas parka darba laiku un inventāra nomu pieejama interneta vietnē: uzvarasparks.lv

Rīgas publiskā mākslīgā ledus slidotava jau no decembra vidus darbojas Spīķeru kvartālā starp Maskavas, Krasta un Turgeņeva ielām. Slidotavas darba ir katru dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 22.00. Visiem slidotavas apmeklētājiem tā pieejama bez maksas, taču tiem, kuriem nav sava inventāra, ir iespēja inventāru nomāt, jo pie slidotavas darbojas arī nomas punkts.

Ziemas aktīvās atpūtas piedāvājumu nodrošina Rīgas pašvaldība.

Izmantotie resursi:
riga.lv


Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.