Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

"Pārdaugavas kauss" atklās Rīgas ziemas sporta un atpūtas parka jauno sezonu

Jānis Celmiņš

Sestdien, 22. decembrī „Rīgas ziemas sporta un atpūtas parkā”, Uzvaras bulvārī 15 norisināsies sacensības slēpošanas sprintā „Pārdaugavas kauss”. Sacensībās aicināts piedalīties ikviens, tostarp bērni un jaunieši bez vecuma ierobežojuma. Plānotā distance 1250 metri.

Dalība sacensībās ir bez maksas. Reģistrēties sacensībām līdz 21.12.2012 plkst.: 15:00 iespējams „Rīgas ziemas sporta un atpūtas parka” mājas lapā Sākums: Rīgas ziemas Sporta un atpūtas parks , kur arī atrodams sacensību nolikums un jau pieteikušos dalībnieku saraksts. Sacensības tiks atklātas plkst. 12:00 un sāksies ar kvalifikācijas slēpojumiem no pl. 12:30.

Pateicoties sacensību organizatoriem un atbalstītājiem, Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijai, Rīgas Slēpošanas klubam , Sporta skolai „Arkādija” un Rīgas Domes Izglītības un Kultūras departamentam, sarūpēts naudas balvu fonds. Pirmo 3 vietu ieguvēji vīriešu un sieviešu konkurencē saņems: 1.vieta – 150 Ls; 2.vieta – 100 Ls, 3.vieta – 60 Ls. Labākajiem pa vecuma grupām tiks pasniegtas balvas no „Sportland”.

Paralēli sacensībām jau no plkst. 10:00 visiem parka apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs. Ņemot vērā Ziemassvētku tuvošanos, „Rīgas ziemas sporta un atpūtas parka” atklāšana noritēs svētku atmosfērā, apmeklētājiem sniedzot iespēju gan veikt izbraucienus ar haskijiem, gan siltā un omulīgā teltī skatīties Ziemassvētku filmas un multfilmas. Darbosies radošās darbnīcas bērniem, Latvijas Gumijlēcēju kluba piedāvātās atrakcijas, kopā ar pasaku varoņiem bērni tiks aicināti iesaistīties pikošanās sacensībās un skulptūru celšanā, kā arī sagaidīt Ziemassvētku vecīti.

Rīgas sporta un atpūtas parks izveidots, sadarbojoties Sportland ar Rīgas domi un sporta skolu Arkādija. Aktuālākā informācija pieejama interneta vietnē Sākums: Rīgas ziemas Sporta un atpūtas parks .

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Jēkabsons