Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Eiduka Pasaules kausa sezonu noslēdz ar 27. vietu 20 kilometros brīvajā stilā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Eiduka Pasaules kausa sezonu noslēdz ar 27. vietu 20 kilometros brīvajā stilā
Patrīcija Eiduka. Foto: Nordic Focus

LETA. Latvijas sportiste Patrīcija Eiduka svētdien Fālunā Pasaules kausa distanču slēpošanā pēdējā posmā ieņēma 27.vietu 20 kilometru distancē brīvajā stilā ar kopēju startu un kopvērtējumā izcīnīja 17.pozīciju, bet savu karjerā otro Lielo kristāla globusu nodrošināja amerikāniete Džesija Diginsa.

Spraigā finišā uzvaru izrāva Diginsa, kura par nieka deviņām sekundes desmitdaļām pārspēja norvēģieti Heidi Vengu, pašai finišējot 51 minūtē un 53 sekundēs. Trešās vietas ieguvēja norvēģiete Anne Hjersti Kalvo uzvarētājai zaudēja 2,2 sekundes.

Eiduka finišēja vienu minūti un 32,2 sekundes pēc uzvarētājas. Vienu pozīciju augstāk bija 14 sekundes ātrāk finišējusī zviedriete Linna Svāna, kura kā vienīgā varēja liegt Diginsai izcīnīt Lielo kristāla globusu.

Iepriekšējās sezonas U-23 vecuma grupas čempione Eiduka sezonu noslēdza ar 994 punktiem un 17.vietu, bet Kitija Auziņa ar gūtiem sešiem punktiem bija 168.pozīcijā.. Diginsa iekrāja 2746 punktus, par 175 punktiem apsteidzot Svānu un par 437 punktiem - šodien 15.vietā finišējušo zviedrieti Frīdu Kārlsoni. U-23 ieskaitē, kurā Eiduka vairs nevarēja startēt, pirmā bija norvēģiete Margrēte Bergane.

Jau ziņots, ka piektdien Eiduka ierindojās 46.vietā sprinta sacensību klasiskajā stilā kvalifikācijā, bet sestdien bija 37. desmit kilometros klasikā.

Gada sākumā Eiduka Itālijā "Tour de Ski" seriāla pēdējā posmā izcīnīja piekto vietu, atkārtojot augstvērtīgāko rezultātu Latvijas slēpošanas vēsturē, bet kopvērtējumā latviete bija astotā, sasniedzot jaunu rekordu.

  +1 [+] [-]

, 2024-03-17 16:33, pirms mēneša
Skumji bija šodien skatīties, kā mūsu meitene cīnījās, ar pēdējiem spēkiem cenšoties neatpalikt no pirmās grupas. Izskatījās, ka slēpes neslīd, tad nu mēģināja ar spēku, lokoties un snaikstoties vēl trakāk nekā Diginsa, galīgi tehnika bija aizbēgusi projām. Un tā viņas lielā bize arī manāmi traucēja, lēkājot kā anakonda pa muguriņu. Žēl, ka Klodēla pēdējā kilometrā viņu noķēra un apsteidza par pāris punktiem arī kopvērtējumā. Labi, ka Fendriha šodien galīgi noplīsa un aizkrita kopvērtējumā aiz mūsējās. Bet, ja bez slimošanas un sacensību izlaišanas, varētu būt pat piecpadsmitniekā sezonas kopvērtējumā. Malacis. Tā tev nav nekāda Sabule!

  +2 [+] [-]

, 2024-03-17 16:57, pirms mēneša
Paldies par lieliskajam emocijām šosezon. Ar nepacietību gaidu garāku interviju ar Patriciju kādā no portāliem/raidījumiem.

     [+] [-]

, 2024-03-17 17:30, pirms mēneša
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ar nepacietību gaidu garāku interviju ar Patriciju kādā no portāliem/raidījumiem.
Pag, tas jau bija kaut kur lasīts, nevajag taču atkārtoties.

     [+] [-]

, 2024-03-17 17:35, pirms mēneša
Şahin rakstīja: Pag, tas jau bija kaut kur lasīts, nevajag taču atkārtoties.
Nelasi