Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Goha uzvar Hifneri un triumfē Kalgari, latvieši nepiedalās

Jānis Pārums

Goha uzvar Hifneri un triumfē Kalgari, latvieši nepiedalās
Tatjana Hifnere, Aleksa Goha un Tatjana Ivanova
Foto: AP/Scanpix

Pasaules kausa izcīņas trešajā posmā, kas norisinās Kanādas pilsētā Kalgari aizvadītajā naktī uzvaru sieviešu sacensībās izcīnīja kanādiete Aleksa Goha, kas bija ātrākā abos braucienos, tādejādi triumfējot arī divu braucienu summā.

Pirmajā braucienā Goha finišēja pēc 47.153 sekundēm, apsteidzot tuvāko sekotāju, vācieti Tatjanu Hifneri tikai par 0.023 sekundēm. Otro braucienu Goha veica vēl ātrāk (47.059), palielinot savu pārsvaru arī divu braucienu summā.

Jāpiebilst, ka Hifnere otrajā braucienā uzrādīja trešo rezultātu, bet otrais labākais laiks bija viņas tautietei, iepriekšējā posma uzvarētājai Natālijai Geisenbergerei, kura neveiksmīgi veica pirmo braucienu, finišējot tikai ar 13.rezultātu. Lieliski nobrauktais otrais brauciens deva viņai iespēju pakāpties uz sesto vietu.

Lai gan pirmajā sešiniekā iekļuva četras Vācijas pārstāves, tikai vienai no viņām – Hifnerei – izdevās kāpt uz goda pjedestāla. Trešo vietu izcīnīja krieviete Tatjana Ivanova. Septīto un astoto vietu izcīnīja mājinieces Makreja un Kleja, kuras posmam kvalificējās, veiksmīgi startējot Nāciju kausā.

Latvijas kamaniņu braucēji Kalgari posmā nepiedalās. Latvijas Kamaniņu sporta federācijas prezidents Atis Strenga portālam Sportacentrs.com atklāja: "Jau plānojot budžetu šai sezonai, sapratām, ka visus posmos nevaram braukt. Vienīgais iemesls, kāpēc braucām uz Vistleru, bija tas, ka tur nākamgad būs Pasaules čempionāts. Šobrīd līdzekļu, iespējams, pietiktu arī Kalgari posmam, taču biļetes tad jau bija jāiegādājas laicīgāk. Sezonas sākums? Ne tik labs kā gribētos, turklāt daudziem bijuši arī savainojumi. Vistlerā puslīdz labi nobrauca Inārs Kivlenieks. Turpmāk būs labāk."

PK 3.posms kamaniņu sportā. Kalgari

VietaKamaniņu braucējaValstsRez.
1.Aleksa GohaKanāda1:34.212
2.Tatjana HifnereVācija+0.112
3.Tatjana IvanovaKrievija+0.512
4.Korina MartiniVācija+0.607
5.Anke VišņevskiVācija+0.906
6.Natālija GeisenbergereVācija+1.163

(24 dalībnieces)

Izmantotie resursi:
fil-luge.org

  -1 [+] [-]

, 2011-12-17 14:00, pirms 12 gadiem
kas vispār pēdējos gadus notiek ar kamaniņām?!