Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Visi Latvijas juniori kvalificējas PČ pamatsacensībām Siguldā

Rolands Eliņš

Visi Latvijas juniori kvalificējas PČ pamatsacensībām Siguldā
Foto: LKSF

Pasaules junioru čempionāta kamaniņu sportā pamatsacensībām, kas šogad norisināsues Siguldā, kvalificējušies visi pieteiktie Latvijas sportisti.

3. februārī Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē norisinājās kvalifikācijas braucieni 32.FIL (Starptautiskās Kamaniņu sporta federācijas) Pasaules Junioru čempionāta pamatsacensībām, kas risināsies 4.-5. februārī.

Pēc kvalifikācijas brauciena rezultātiem tika noteiktas starta vietas pamatsacensībām, taču divpadsmit stiprākajiem katrā grupā starta vietas tiks izlozētas komandu pārstāvju sapulcē. No mūsējiem vietu labāko jeb A grupā ir nodrošinājis Kristers Aparjods un divnieku ekipāža Mārtiņš Bots/Roberts Plūme.

Aizvadot sekmīgus kvalifikācijas braucienus, iespēju startēt pamatsacensībās garantējuši arī visi pārējie Latvijas juniori - Gints Bērziņš, Edgars Karnītis, Konstantīns Buglaks, juniores Sigita Bērziņa, Anda Upīte, Elīna Ieva Vītola un Zelma Bite, kā arī divnieku ekipāža Gunārs Bergs/Ralfs Vanzovičs. Mūsu kamaniņbraucēju izcīnītās starta vietas pamatsacensībām ir uzreiz pēc labāko sportistu grupas, sākot no 13. līdz 21.vietai.

32. FIL Junioru Pasaules čempionāta pamatsacensības 4. februārī plkst. 10:00 uzsāks juniori, bet plkst. 13:00 juniores. Svētdien, 5.februārī, plkst. 10:00 starts divnieku ekipāžam un plkst. 12:30 komandu stafetei.

Līdzjutējiem būs iespēja sacensības vērot Best4Sport TV kanālā internetā

Informāciju sagatavoja:
Sandra Grosberga
LKSF sabiedrisko attiecību speciāliste