Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Polijas vadošā bobsleja ekipāža krīzes dēļ atsakās startēt un riskēt ar veselību

Agris Suveizda

Polijas vadošā  bobsleja ekipāža krīzes dēļ atsakās startēt un riskēt ar veselību
Mateušs Luti ar kolēģiem. Foto: EPA/Scanpix

LETA. Polijas bobsleja vadošā ekipāža ar pilotu Mateušu Luti priekšgalā krīzes apstākļos atteikusies no startiem šajā sezonā, teikts komandas paziņojumā.

Šovasar pēc vairāk nekā trīs gadu darba no Polijas izlases galvenā trenera amata aizgāja Jānis Miņins, kurš darbu turpina ar Ķīnas sportistiem.

Kā ziņo portāls "Sportowefakty.wp.pl", komandai vēl joprojām nav galvenā trenera, ekipāžām nav tehniskā nodrošinājuma un bobsleja federācija nav norādījusi mērķus 2019./2020.gada sezonai. Novembrī tika ziņots, ka pēc divu mēnešu meklēšanas poļi esot nolīguši Rūdiju Lohneru, taču viņš tā arī nav parādījies treniņnometnē.

"Neesam gatavi riskēt ar savu veselību nenoteiktu mērķu vārdā. Pēdējās nedēļas laikā piedzīvojām trīs smagus kritienus, kas atstāja sekas uz mūsu veselību. Risks ir pārāk liels, tāpēc šajā sezonā nestartēsim," teikts šonedēļ publicētajā komandas paziņojumā, kuru parakstījis Luti ar saviem kolēģiem.

Aizvadītajā sezonā Polijas vadošais divnieks izcīnīja divas septītās vietas Pasaules kausa posmos un bija sestajā pozīcijā Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-12-20 21:18, pirms 4 gadiem
Žēl Polskas