Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com lietotājus priecē bobslejistu sezonas sākums

Jānis Celmiņš

Sportacentrs.com lietotājus priecē bobslejistu sezonas sākums
Jāņa Miņina pilotētais četrinieks Parksitijas trasē
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas bobsleja ekipāžas sasniedza atzīstamus rezultātus pasaules kausa izcīņas pirmajā posmā Parksitijā. Sportistu sasniegto novērtējuši arī portāla Sportacentrs.com lietotāji.

Jāņa Miņina un Daumanta Dreiškena ekipāža divnieku sacensībās izcīnīja 11. vietu, bet Edgars Maskalāns ar Raivi Broku pirmajā braucienā ierindojās 21. vietā, līdz ar to otrajam nemaz nekvalificējoties. Krietni labāk mūsu ekipāžām veicās četrinieku sacensībās. Otrajā vietā ierindojās Jāņa Miņina pilotētais četrinieks, bet devītā vieta Edgara Maskalāna pilotētajam bobam.

Latvijas sportistu sasniegto augstu novērtējuši arī Sportacentrs.com lietotāji, kuri aptaujā šos rezultātus novērtējuši kā "teicamu olimpiskās sezonas sākumu". Uz jautājumu, kā vērtēt Latvijas bobslejistu sasniegtos rezultātus pirmajā pasaules kausa posmā Parksitijā, visvairāk (35%) aptaujā piedalījušos portāla lietotāju atbildēja tieši ar šo atbildi.

31 procents aptaujā piedalījušos uzskata, ka Miņins sasniedzis augstu rezultātu, bet Edgaram Maskalānam vēl ir rezerves. Liels skaits respondentu (24%) uzskata, ka divniekos rezultāti tomēr varējuši būt nedaudz labāki, bet 10 procenti uzskata, ka augstāk minētie rezultāti sasniegti pateicoties parocīgajai trasei un sezonas turpinājumā mūsējiem ies krietni grūtāk.

Kā vērtēt Latvijas bobslejistu sasniegtos rezultātus pirmajā pasaules kausa posmā Parksitijā?

Atbilde%
Teicams olimpiskās sezonas sākums35%
Miņins lielisks; Maskalāns – cerīgs31%
Labs sākums; kaut gan divniekos vajadzēja labāk24%
Normāls sākums parocīgā trasē; turpmāk būs grūtāk10%

Aptaujā piedalījās 623 lietotāji