Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Šveicieša Mihela veselības stāvoklis pēc pakļūšanas zem boba sliecēm ir stabils

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šveicieša Mihela veselības stāvoklis pēc pakļūšanas zem boba sliecēm ir stabils
Mihaels Fogts un Zandro Mihels. Foto: AP/Scanpix

LETA--DPA. Šveices bobslejista Zandro Mihela veselības stāvoklis pēc smaga negadījuma otrdien treniņā Altenbergas trasē ir stabils. Kritienu piedzīvoja arī vācieša Johannesa Lohnera pilotētais bobs.

Mihels brauca Mihaela Fogta četriniekā un izkrita no tā, bobam piedzīvojot kritienu. Pēc tam, viņam guļot trasē, pārbrauca kamanas, kas slīdēja atpakaļ no finiša zonas.

Starptautiskā bobsleja un skeletona federācija (IBSF) ziņo, ka Mihels ir nogādāts Drēzdenes slimnīcā un viņam tika veikta krūškurvja, gūžas un augšstilba operācija.

Šveices komanda paziņoja, ka pilots Fogts ir guvis smagu smadzeņu satricinājumu un sasitumus, bet abi pārējie komandas dalībnieki Dominiks Hufšmids un Andreass Hāss ir guvuši vieglas traumas.

Fogts un Mihels divnieku sacensībās 2022. gada olimpiskajās spēlēs Pekinā ierindojās ceturtajā vietā, bet pagājušā gada pasaules čempionātā ieguva bronzas medaļas.

Otrdien kritienu piedzīvoja arī Johannesa Lohnera pilotētā Vācijas ekipāža. Tiek pārbaudīts vai pasaules čempionam divniekos Lohneram nav kakla skriemeļu bojājumu.

Par notikušo sākta izmeklēšana.

Altenbergā šonedēļ ir paredzētas pēdējā Pasaules kausa posma sacensības pirms pasaules čempionāta citā Vācijas trasē Vinterbergā, kas sāksies nākamnedēļ.

     [+] [-]

, 2024-02-14 23:46, pirms 2 mēnešiem
Veselību sportistiem. Daži nejēgas šo bīstamo sporta veidu sauc par hobijsportu.