Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Silovs un Saulītis piedalīsies sacensībās Nīderlandē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Silovs un Saulītis piedalīsies sacensībās Nīderlandē
Jēkabs Saulītis

Latvijas labākie šorttrekisti Haralds Silovs un Jēkabs Saulītis šajā nedēļas nogalē piedalīsies starptautiskās sacensībās Nīderlandes pilsētā Hērenvenā, kur "Invitational Cup" ietvaros atklās jauno šorttreka sezonu.

2009. gada Eiropas vicečempions un Vankūveras olimpisko spēļu dalībnieks Haralds Silovs un 2010. gada pasaules junioru čempionāta 5. vietas ieguvējs 500 m distancē Jēkabs Saulītis piedalīsies starptautiskās šorttreka sacensībās „Invitation Cup”, kas no 1. -3. oktobrim notiks Hērenvenā, Nīderlandē. Sacensībās piedalīsies labākie Eiropas šorttrekisti. Šo sacensību formāts būs klasiskais, piekdien 1500 m distance, sestdien 500, bet svētdien 1000 m un 3000 m superfināls.

2011. gada Eiropas čempionāts šorttrekā arī notiks šajā pilsētā, un tas piedod šīm sacensībām papildu prestižu. Šobrīd mūsu komandas līderis Silovs trenējās kopā ar savu treneri Jeroenu Oteru un Nīderlandes izlasi Hērenvenā. Jēkabs Saulītis trenējas Ventspilī latvijas izlases trenera Māra Birzuļa vadībā. Pēc šīm sacensībām abi sportisti un treneris Birzulis dosies pāri okeānam uz Kanādu, kur notiks divi Pasaules kausa posmi šorttrekā - no 22.-24. oktobrim Monreālā un no 29.-31. oktobrim Kvebekā.

Informāciju sagatavoja:
Edvīns Silovs