Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionāts daiļslidošanā notiks Maskavā

Jānis Pārums

Pasaules čempionāts daiļslidošanā notiks Maskavā
Foto: www.eyowf2011.cz

Starptautiskā Slidošanas savienība (ISU) nolēmusi, ka 2011. gada pasaules čempionāts daiļslidošanā notiks Krievijas galvaspilsētā Maskavā, kas tādejādi to organizēs Tokijas (Japāna) vietā, informē Krievijas ziņu aģentūra RIA Novosti.

Japānas pilsēta Tokija no čempionāta, kuram bija jānotiek no 21. līdz 27. martam, organizēšanas atteicās zemestrīces, cunami un to radīto seku dēļ.

Iepriekš Krievijas Daiļslidošanas federācijas prezidents Aleksandrs Gorškovs savas valsts plašsaziņas līdzekļiem atklāja: "Mēs piedāvājām starptautiskajai federācijai organizēt čempionātu Maskavā no 25. aprīļa līdz 1. maijam." Visticamāk, galvenais arguments, kāpēc ISU izvēlējās Maskavu, bija daiļslidošanas tradīcijas Krievijā, kā arī Krievijas premjerministra Vladimira Putina paustais atbalsts čempionāta norisei.

Izmantotie resursi:
rian.ru

  +2 [+] [-]

, 2011-03-24 15:13, pirms 13 gadiem
Nu Krievijas apd...ēji aiziet!

  +1 [+] [-]

, 2011-03-24 19:38, pirms 13 gadiem
LTV 7 komentētājam Enštreitam,ieteikums.Ja ir info ka čempis nopirkts tad liekat pierādijumus galdā nevis kuļ tukšus salmus.Āksts

  +3 [+] [-]

, 2011-03-24 19:48, pirms 13 gadiem
Man par to milzīgs prieks! Interesanti, kāpēc izvēlēta tieši Maskava, jo, kā rakstīts ISU mājas lapā, pieteikumi bija arī no Austrijas, Kanādas, Horvātijas, Somijas un ASV. Galvenais, ka čempionāts notiks vēl šajā sezonā, nevis kaut kad oktobrī, kā teica pirmajās dienās pēc Japānas oficiālās atteikšanās no čempionāta rīkošanas mums visiem labi zināmo notikumu dēļ.