Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

"Delna" nesaskata pārkāpumus LOK veiktajā iepirkumā

Andrejs Siliņš

Vērtējot Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) veiktā iepirkuma par olimpiešu tērpu iegādi nolikumu, nav konstatējami speciāli iestrādāti nosacījumi, kuri dotu priekšroku kādam konkrētam piegādātājam. Vizuālā materiāla izmantošana no katalogiem iepirkumu procedūrā ir pieļaujama.

"Sabiedrība par atklātību - Delna" nesaskata pārkāpumus LOK veiktajā Latvijas olimpiešu tērpu iepirkumā, tā informā “Delna”. Vērtējot LOK veiktā iepirkuma par olimpiešu tērpu iegādi nolikumu, nav konstatējami speciāli iestrādāti nosacījumi, kuri dotu priekšroku kādam konkrētam piegādātājam.

"Vizuālā materiāla izmantošana no katalogiem iepirkumu procedūrā ir pieļaujama, ja tie nenorāda uz konkrētiem ražotājiem un neierobežo konkurenci, izslēdzot citus dalībniekus no konkursa," uzskata biedrība. “Delna” domā, ka vizuālā materiāla iekļaušana publiskā iepirkuma nolikumā palīdz potenciālajiem piegādātājiem labāk izprast pasūtītāja vajadzības un sagatavot atbilstošākus piedāvājumus.

Ņemot vērā visai neskaidros laika apstākļus, kādi varētu būt Soču Olimpiādes laikā, Latvijas delegācijas dalībnieki tiks nodrošināti arī ar plānāku un siltākam klimatam paredzētu apģērbu. Par šo apģērbu, iepirkumu konkurss vēl tiks izsludināts.

Tāpat tiek strādāts pie tā, ka parādes formu un ikdienas apģērbu dizainiskos risinājumus izstrādās Latvijā labi pazīstamā modes māksliniece Natālija Jansone.

Iepirkuma konkursa uzvarētājs (par biezajiem tērpiem) tika paziņots 17.septembrī un 10 dienu laikā, kā to nosaka Latvijas likumdošana, ir iespējams apstrīdēt konkursa rezultātus.

  +3 [+] [-]

, 2013-09-21 19:27, pirms 11 gadiem
un Delnā būtu tie speciālisti, kas pārzina ne tikai iepirkuma procedūras, bet arī nozares specifiku?

  +1 [+] [-]

, 2013-09-21 20:16, pirms 11 gadiem
pašiem diez smiekli nenāk?