Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlase PČ kērlingā jauktajām komandām turpina ar zaudējumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas izlase PČ kērlingā jauktajām komandām turpina ar zaudējumu
Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas izlase trešdien Skotijas pilsētā Aberdīnā cieta zaudējumu pasaules kērlinga čempionāta (PČ) jauktajām komandām sestajā spēlē.

A grupas mačā Latvija ar skipu Krišu Vondu, Dārtu un Agati Regžām un Ričardu Vondu sastāvā ar 3:9 zaudēja Ungārijai, spēlei noslēdzoties pēc septiņiem endiem.

Iepriekšējās cīņās Latvijas izlase ar 5:3 pieveica Angliju, ar 1:19 piekāpās Kanādai un ar 6:7 - Turcijai, ar 13:2 apspēlēja Filipīnas un ar 3:9 zaudēja Jaunzēlandei.

Ar divām uzvarām sešās spēlēs Latvija grupā ieņem sesto vietu. Ceturtdien Latvija tiksies ar Čehiju.

Šogad par titulu cīnās 39 komandas, kas sadalītas piecās grupās. Komandas, kurās pamīšus spēlē divas sievietes un divi vīrieši, vispirms grupās aizvada apļa turnīru, cīnoties par 16 vietām astotdaļfinālā. Astotdaļfināli un ceturtdaļfināli notiks piektdien, bet pusfināli un cīņas par medaļām - sestdien.

Pagājušajā gadā pasaules meistarsacīkstēs uzvarēja zviedri, kuri finālā pārspēja Spānijas izlasi. Pasaules čempionāts jauktajām komandām beigsies 19. oktobrī.