Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Atceļ Japānā paredzēto pasaules čempionātu daiļslidošanā

Andrejs Siliņš

Atceļ Japānā paredzēto pasaules čempionātu daiļslidošanā
Daiļslidošana šobrīd ir pēdējais, par ko uztraucas Japānā
Foto: AFP/Scanpix

No 21. līdz 27. martam paredzētais pasaules čempionāts daiļslidošanā, kam bija jānorisinās Japānas galvaspilsētā Tokijā, dabas kataklizmu dēļ nenotiks, savā oficiālajā mājaslapā pavēstījusi Starptautiskā Slidošanas Vienība (ISU).

Isu atcēlusi ne tikai pasaules čempionātu, bet arī Pasaules komandu trofejas sacensības, kas no 14. līdz 17. aprīlim bija paredzētas citā Japānas pilsētā Jokohamā. Pagaidām ISU nav izvēlējusies arī citu norises vietu, un pasākumi atcelti līdz laikam, kad situācija Japānā normalizēsies.

Kā zināms, Japāna šobrīd pārdzīvo dabas kataklizmas, kas aizsākās 11. martā ar deviņas balles spēcīgu zemestrīci, kas izraisīja cunami ar desmit metrus augstiem viļņiem. Japānas premjerministrs Naoto Kans šo brīdi nosaucis par smagāko pārdzīvojumu kopš Otrā pasaules kara. Zaudējumi jau līdz šim mērāmi vairākos desmitos miljardu dolāru, bet pavisam nesen divus sprādzienus piedzīvoja Fukušimas atomelektrostacija.

Izmantotie resursi:
ISU : Home

 +10 [+] [-]

, 2011-03-14 15:10, pirms 13 gadiem
Skumji
LAi viņiem izdodas to pārciest pēc iespējas ātrāk!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: All-In-One*
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-14 15:32, pirms 13 gadiem
Japānas traģēdija liek uz dzīvi paskatīties ar citām acīm un cerēt, ka viss
trakākais jau aiz muguras.
Par čempionātu, protams , ļoti žēl. Klusībā cerēju, ka atradīs tam citu norises vietu un laiku. Sportisti tomēr Pasaules čempionātam gatavojas visu sezonu.
Slēpts komentārs: Robis87

  +6 [+] [-]

, 2011-03-14 15:44, pirms 13 gadiem
Robis87 rakstīja: gals naak! Taakaa tanii filmaa 2012, nossakuma naak mazaakas katastrofas vairaakaas pasaules malaas, bet beigaas 1km augst vilnis paarklaaj visu zems lodi!
Mazāk filmām jātic
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja