Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Krastiņa trenētajiem ukraiņiem Zelta līgā ceturtā uzvara četrās cīņās

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krastiņa trenētajiem ukraiņiem Zelta līgā ceturtā uzvara četrās cīņās
Ukrainas izlases volejbolists Jurijs Semeņuks (Nr. 10). Foto: CEV

Eiropas Zelta līgā volejbolā B grupas līderpozīcijā nostiprinājusies Uģa Krastiņa trenētā Ukrainas valstsvienība, kas šovakar izbraukumā ar 3-0 (21, 19, 15) sakāva Spānijas izlasi, gūstot ceturto panākumu tikpat spēlēs.

• Vakardien notikušajā savstarpējā cīņā spāņi uzvarēja vienā setā, savukārt šovakar vērā ņemamu pretestību laukuma saimnieki izrādīja tikai pirmajā setā, kad piekāpās ar 21:25. Ukrainas izlases rezultatīvākais spēlētājs ar 16 punktiem bija Olehs Plotņickis.

• Turpinājumā ukraiņi 3. un 4. jūnijā spēlēs Dānijā, savukārt Spānijas valstsvienība 1. un 4. jūnijā spēkosies pret Horvātiju.

A grupā pirmo spēli aizvadīja Portugāles izlase, ar 3-0 (18, 22, 18) sakaujot Slovākiju. 17 punktus guva portugālis Lourensu Martinšs.

• 1. un 5. jūnijā portugāļi cīnīsies pret Turciju.

Apakšgrupas

A grupaB grupaC grupa
Turcija (1-0)Ukraina (4-0)Čehija (2-0)
Portugāle (1-0)Spānija (1-2)Beļģija (1-1)
Slovākija (0-2)Horvātija (1-2)Igaunija (1-1)
Dānija (0-2)Latvija (0-2)

Izmantotie resursi:
https://www.cev.eu/national-team/eu...

     [+] [-]

, 2022-05-30 06:46, pirms 2 gadiem
Ukraiņi laikam uz skaudrās realitātes emocionālā fona baigi mauc... Redzēs, vai arī futbolisti Pasaules kausa playoffos tāpat plosīsies... Starpcit, kāds gadījumā nezin, kāda tur situācija ar tām gaidāmajām pārspēlēs, jo martā pārcēl uz jūnij, bet diemžēl jau nekas uz lab nav mainījies... Iespējams tad jau hoholi spēlēs kādā neitrālā laukumā, kur, ņemot vērā reālo situāciju, gan jau ka viņus atbalstīs ne mazāk skaļi, kā to vienmēr dara Kijivā!

     [+] [-]

, 2022-05-30 07:07, pirms 2 gadiem
uldiso rakstīja: Ukraiņi laikam uz skaudrās realitātes emocionālā fona baigi mauc... Redzēs, vai arī futbolisti Pasaules kausa playoffos tāpat plosīsies... Starpcit, kāds gadījumā nezin, kāda tur situācija ar tām gaidāmajām pārspēlēs, jo martā pārcēl uz jūnij, bet diemžēl jau nekas uz lab nav mainījies... Iespējams tad jau hoholi spēlēs kādā neitrālā laukumā, kur, ņemot vērā reālo situāciju, gan jau ka viņus atbalstīs ne mazāk skaļi, kā to vienmēr dara Kijivā!
Pārspēļu pusfināls pret Skotiju Ukrainai būs izbraukumā, ja tiks finālā, tad pret Velsu viesos. Te būs tikai pa vienai spēlei, laukuma saimnieces katrā no spēlēm tika lozētas.

     [+] [-]

, 2022-05-30 09:09, pirms 2 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pārspēļu pusfināls pret Skotiju Ukrainai būs izbraukumā, ja tiks finālā, tad pret Velsu viesos. Te būs tikai pa vienai spēlei, laukuma saimnieces katrā no spēlēm tika lozētas.
Finālā lozēja, pusfinālā saimniekus noteica pēc labākiem rezultātiem kvalifikācijas grupā.