Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Latvijas U22 volejbolistes zaudē vienīgajā EČ kvalifikācijas spēlē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas U22 volejbolistes zaudē vienīgajā EČ kvalifikācijas spēlē
Daniele Kaprioti. Foto: Latvijas Volejbola federācija

LETA. Latvijas U-22 sieviešu volejbola izlase piektdien Daugavpilī zaudēja vienīgajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē.

B apakšgrupas mačā latvietes ar rezultātu 0-3 (12:25, 16:25, 13:25) zaudēja vienaudzēm no Polijas.

Šajā sabraukumā bija jāspēlē arī Izraēlai, kas uz turnīru neieradās, tādējādi Polija un Latvija saņēma tehniskās uzvaras ar rezultātu 3-0. Polijai grupā bija seši punkti, Latvijai trīs, bet Izraēla attiecīgi palika bez punktiem.

Labāko komandu vidū iekļūs arī visu četru grupu uzvarētājas, kā arī trīs labākās otro vietu ieguvējas grupās.

Tā kā sievietēm grupās ir dažāds komandu skaits, lai noskaidrotu, kuras otro vietu ieguvējas kvalificēsies finālturnīram, vērā tiks ņemti tikai pirmo triju komandu savstarpējie rezultāti. Grupu turnīri noslēgsies svētdien.

Daniēles Mario Kaproti, Arvila Keiša un Ingunas Minusas vadītajā izlasē iekļauta Alise Juršāne-Piņķe, Anastasija Andrjuščenko, Megija Grundmane, Rēzija Mazure-Mago, Evelīna Rutkovska, Anna Cepurīte, Anna Rīta, Arina Sosinoviča, Anete Čelnova, Junora Vagele, Laura Vāvere, Kristīne Leskinoviča un Vlada Pridatko.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-07-22 08:59, pirms 9 mēnešiem
Kāpēc izraēlietes neatbrauca?

Kvalificēsies, neuzvarot nevienā setā. Un kas būs finālturnīrā?