Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Egleskalns atgriezīsies Francijā un atkal spēlēs “Tours” klubā

Jānis Celmiņš

Egleskalns atgriezīsies Francijā un atkal spēlēs “Tours” klubā
Hermans Egleskalns. Foto: LVF

Viens no pēdējo gadu spilgtākajiem Latvijas volejbolistiem Hermans Egleskalns atgriezīsies Francijā, kur savulaik kļuvis par divkārtēju šīs valsts čempionu. Līgums ar “Tours” vienību parakstīts uz vienu sezonu.

Aizvadīto sezonu Latvijas izlases volejbolists pavadīja Apvienotajos Arābu Emirātos, spēlējot Dubaijas klubā, bet nu atgriezīsies Francijā, kur aizvadījis lielu daļu no savas profesionālā volejbolista karjeras.

34 gadus vecais volejbolists savas leģionāra gaitas uzsāka Somijā, taču pēcāk spēlējis arī Beļģijas, Francijas, Grieķijas klubos, kā arī jau pieminētajā Dubaijā. “Tours” klubā latvietis aizvadīja trīs sezonas laika posmā no 2017. līdz 2020. gadam, bet nu atkal atgriezies komandā.

Egleskalns šovasar Latvijas izlases treniņu darbā nebija iesaistīts, taču pēc tam, kad slimības dēļ pret Kosovas izlasi spēlēt nevarēja Kristaps Platačs, Hermans tika iesaistīts izlasē.

     [+] [-]

, 2024-09-08 20:51, pirms nedēļas
Virsrakstā vismaz varētu bez kļūdām...