Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies kārtējā EEVZA asambleja

Jānis Celmiņš

Noslēgusies kārtējā EEVZA asambleja
Foto: volejbols.lv

26.maijā Viļņā (Lietuva) norisinājās kārtējā Austrumeiropas Volejbola Zonālās Asociācijas (EEVZA) Ģenerālā Asambleja, kuru apmeklēja arī Eiropas Volejbola Konfederācijas (CEV) Prezidents A.Meijers un Viceprezidents J.Horoneks, tāpat tajā piedalījās visu astoņu dalībvalstu augstākās amatpersonas.

CEV Prezidents sanāksmes dalībniekus informēja par nostādnēm Eiropas Volejbola Konfederācijā, kā arī par situāciju saistībā ar tuvojošos Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) kongresu, kas norisināsies š.g. septembrī Anaheimā (ASV).

EEVZA Prezidents V.Patkins, uzsākot sanāksmi, sveica visus dalībniekus, it īpaši Igaunijas VF jaunievēlēto prezidentu H.Pevkuru, kā arī uzsvēra to, ka Lietuvas VF jaunā prezidenta M.Vasiļauskas vadībā Lietuvas VF darbība ir kļuvusi ievērojami aktīvāka un apsveica Lietuvu ar atgriešanos EEVZA apritē.

Saskaņā ar sanāksmes darba kārtību V.Patkins sniedza detalizētu atskaiti par 2011.gadā paveikto, tika apstiprinātas izmaiņas sacensību reglamentos 2012.gadā kā arī apstiprināti sacensību Reglamenti, kalendārs un budžets nākamajai sezonai.

Ņemot vērā, ka šis Zonālajā Asociācijā ir pārvēlēšanu gads, atzīmējot V.Patkina aktīvo līdzšinējo darbību, delegāti vienbalsīgi atbalstīja viņa pārvēlēšanu arī uz nākamo periodu. Par viceprezidentiem tika ievēlēti LVF Viceprezidents M.Pēkalis un Polijas VF Prezidents M.Przedpelskis, par EEVZA Ģenerālsekretāri atkārtoti tika apstiprināta LVF Sacensību direktore I.Brokāne.

Izmantotie resursi:
ZIŅAS