Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Video: Pāragri prieki noved pie sakāves jeb mācība, kādēļ vienmēr jāspēlē līdz galam

Rolands Eliņš
Pasaules čempionātā volejbolā sievietēm vakardien tika aizvadīta pirmās kārtas spēle starp Itālijas un Beļģijas izlasēm. Otrajā setā Beļģija izvirzījās vadībā 26:25 un tika pie setbumbas. Itālietes neveiksmīgi uzņēma servi, kļūdījās arī pie tīkla, un bumba jau krita zemē. Lielākā daļa Beļģijas spēlētāju jau sāka svinēt uzvarēto setu un nepievērsa uzmanību pretinieču pusē notiekošajam, kas izrādījās pāragri – negaidītā lēcienā Itālijas volejboliste kaut kādā veidā pamanījās noturēt gaisā jau gandrīz pret grīdu atsitušos bumbu, spēle turpinājās, un Itālijai atlika tikai viegli pārsist bumbu pāri tīklam, kur tā piezemējās blakus svinošajām beļģietēm. Viņu svinības, protams, ātri pārvērtās neizpratnē, kamēr punkts tika Itālijai, kas pēc tam uzvarēja arī setā (30:28). Beļģija vadības 2-0 vietā savas nespēlēšanas līdz galam dēļ dabūja neizšķirtu 1-1 un pēc tam zaudēja visā spēlē ar 1-3, ciešot pirmo zaudējumu turnīrā.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2022-09-28 21:30, pirms 2 gadiem
Smuki

     [+] [-]

, 2022-09-29 17:07, pirms 2 gadiem
LIBERO drīkst no pirmā līnijas ar augšējo piepēli mest pāri?
Tas netiek traktēts kā uzbrukums?

     [+] [-]

, 2022-09-30 08:17, pirms 2 gadiem
hugaboss, es tev pateikšu vel vairāk LIBERO pat var arī sist ja bumba nav virs tīkla, takā tajā epizodē viss bija korekti. Bet ITA #10 gan varēja nosvilpt kļūdu kā mesta bumba.