Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Igaunijas izlase vienā grupā ar Čehiju, Krieviju un Portugāli

Jānis Celmiņš

Igaunijas izlase vienā grupā ar Čehiju, Krieviju un Portugāli
Igaunijas izlases volejbolisti
Foto: www.cev.lu

Čehijas galvaspilsētā Prāgā notikusi Eiropas volejbola čempionāta finālturnīra apakšgrupu izloze. Mūsu ziemeļu kaimiņi igauņi ielozēti vienā grupā ar Čehijas, Krievijas un Portugāles valstsvienībām.

Eiropas čempionāta finālturnīrs notiks Čehijā un Austrijā un tā pirmais mačs risināsies 2011. gada 10. septembrī. Par tā saukto "Nāves grupu" nodēvēta D grupa, kurā ielozētas Polijas, Bulgārijas, Slovākijas un Vācijas izlases. Mūsu ziemeļu kaimiņi igauņi iekļuvuši vienā grupā ar Čehijas, Krievijas un Portugāles valstsvienībām. Čehi nesenajā pasaules čempionātā bija vieni no turnīra galvenajiem pārsteigumu autoriem, izcīnot desmito vietu. Krievijas izlasei aizvadītais PČ bija salīdzinoši neveiksmīgs – vien piektā vieta. Portugāles izlase pēdējo reizi EČ finālturnīram kvalificējās 2005. gadā, izcīnot 10. vietu. Jāpiemin, ka Portugāles volejbolisti triumfēja aizvadītajā Eiropas līgas turnīrā.

EČ finālturnīra grupas:

A grupa: Austrija, Serbija, Slovēnija, Turcija;
B grupa: Čehija, Krievija, Igaunija un Portugāle;
C grupa: Itālija, Francija, Somija, Beļģija
D grupa: Polija, Bulgārija, Slovākija, Vācija

Izmantotie resursi:
CEV Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja