Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Igauņi turpinās cīņu par ceļazīmi uz EČ finālturnīru

Jānis Celmiņš

Igauņi turpinās cīņu par ceļazīmi uz EČ finālturnīru
Igaunijas volejbolisti var priecāties
Foto: evf.ee

Igaunijas vīriešu volejbola izlase nodrošinājusi vismaz otro vietu Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra F apakšgrupā un "play-off" spēlēs turpinās cīņu par ceļazīmi uz 2009. gada Eiropas čempionāta finālturnīru.

Jau ziņojām, ka pirmajā F apakšgrupas sabraukumā Polijā aizvadītajā nedēļas nogalē mūsu ziemeļu kaimiņi izcīnīja divas uzvaras (pār Melnkalnes un Ungārijas valstu izlasēm) un piedzīvoja vienu zaudējumu pret mājiniekiem un F apakšgrupas neapšaubāmajiem favorītiem Polijas valstsvienības volejbolistiem.

Šajā nedēļas nogalē Igaunijā risinās F apakšgrupas otrais sabraukums, kurā Igaunijas izlase jau spējusi izcīnīt divas uzvaras. Vakar mūsu ziemeļu kaimiņi ar 3:1 apspēlēja Melnkalnes valstsvienību, bet šodien ar 3:0 bija pārāki arī pār ungāriem. Tādejādi Igaunijas izlase jau nodrošinājusi vismaz otro vietu apakšgrupā, kas nozīmē, ka igauņi "play-off" spēlēs turpinās cīņu par ceļazīmi uz 2009. gada Eiropas čempionāta finālturnīru. Visticamāk, ka Igaunijas izlases pretinieki šajās spēlēs būs Beļģijas vai Grieķijas valstsvienība.

Atgādnāsim, ka Latvijas vīriešu volejbola izlase otro Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra, B apakšgrupas turnīra sabraukumu aizvadīs nākamajā nedēļas nogalē, no 31. maija līdz 2. jūnijam.

Izmantotie resursi:
evf.ee