Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ezerzeme/DU" beidzot tiek pie panākuma

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Ezerzeme/DU" beidzot tiek pie panākuma
"Ezerzeme/DU" volejbolisti
Foto: Nauris Mackevičs, eSports.lv

Noslēgusies pirmā šodienas "Schenker" volejbola līgas spēle, kurā Daugavpils "Ezerzeme/DU" volejbolisti savā laukumā ļoti pārliecinoši ar 3:0 pieveica Viļņas "Flamingo Volley".

Daugavpils volejbolisti bija piedzīvojuši zaudējumus pēdējās desmit spēlēs, tādēļ šodien bija ļoti svarīgi uzvarēt "Flamingo Volley", kuri šosezon bija izcīnījuši tikai vienu uzvaru. Pirmajā abu komandu spēlē "DU" uzvarēja ar 3:2.

Šodien "Ezerzeme" spēlēja krietni vien pārliecinošāk par saviem pretiniekiem, kuri uz Latgales spēlētāju fona izskatījās pagalam nevarīgi. Viesi krietni atpalika no daugavpiliešiem visos spēles komponentos, neizrādot nopietnu pretestību. Tieši tādēļ, spēle nebija skatāma, jo mājinieki spēlēja ļoti pārliecinoši gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Lai izcīnītu uzvaru, "Ezerzemei" bija nepieciešami tikai trīs seti. Pateicoties šim panākumam, "DU" no 12. vietas pakāpušies jau uz desmito.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-24 17:30, pirms 16 gadiem
redzeeju so speeli, speeles saakums diezgan aizraujosh, bet 3. sets bija garlaiciigs, jo Ezerzemi/DU bija +11. Malachi, lai veicas arii turpmaak!

  -1 [+] [-]

, 2009-01-24 17:37, pirms 16 gadiem
Yeee beidzot Daugavpilij kāda uzvara

  +1 [+] [-]

, 2009-01-24 17:51, pirms 16 gadiem
Malači, "Ezerzeme/DU"! Pārliecinoši uzvarēta komanda, ar kuru tika dalīta vieta turnīrā. 3:0 - tātad esam cienīgi nedalīt vietu ar "Flamingo Volley" komandu no Lietuvas! Ezerzeme! Tā tik turēt un pierādīt, ka letiņi volejbolā ir spēcīgākie!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-24 18:31, pirms 16 gadiem
es kā viņu doks,tikai priecājos par uzvaru,puiši jau bija noguruši no ieilgušās zaudējumu sērijas..