Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

LČ Pirmā līga: Pirmais aplis noslēdzies, vadībā "Balvi"

Jānis Celmiņš

Šā gada 21. decembrī aizvadīta pēdējā Latvijas čempionāta Pirmās līgas volebolā pirmā apļa spēle. Pēc pirmā apļa līgas vadībā atrodas „Balvu” volejbolisti, bet par punktu atpaliek uzreiz trīs komandas.

LČ Pirmās līgas turnīrā šosezon spēlē deviņas komandas. Pēc pirmā apļa spēlēm 16 punktus iekrājuši „Balvu” volejbolisti, taču tāda pati bilance kā „Balvu” komandai (piecas uzvaras un trīs zaudējumi) ir vēl četrām komandām. Par punktu no līderiem šobrīd atpaliek „LSPA”, „Ziemeļkurzeme” un „RVS”, par diviem „Valgunde”, bet visas augstāk minētās komanda tikušas pie piecām uzvarām astoņos mačos.

Ar vienādu bilanci seko „RTU-UPS”, „Rundāle Bauska” un „LU” volejbolisti, kuriem turnīra tabulā attiecīgi desmit, deviņi un septiņi punkti. Par uzvaru mazāk ir „Ozolnieku” komandai, kurai arī septiņi punkti.

Otrā apļa cīņas startēs jau uzreiz pēc gadu mijas. Turnīra nolikums paredz, ka astoņas spēcīgākās komandas turpinās cīņu izslēgšanas spēlēs, bet vienai komandai sezona būs beigusies.

Turnīra tabula (pēc 1. apļa spēlēm)

VietaKomandaU-ZPunkti
1.VK BALVI5-316
2.LSPA5-315
3.ZIEMEĻKURZEME5-315
4.RVS5-315
5.VALGUNDE5-314
6.SK RTU-UPS3-510
7.RUNDĀLE- BAUSKA3-59
8.LU3-57
9.VK OZOLNIEKI2-67