Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils Lūši" LK pusfinālā eksaminēs trofejas īpašniekus

Jānis Celmiņš

"Jēkabpils Lūši" LK pusfinālā eksaminēs trofejas īpašniekus
"Biolars/Jelgava" volejbolisti
Foto: jelgavasvestnesis.lv

Šovakar Jēkabpilī tiks aizvadīta pirmā Latvijas kausa izcīņas pusfināla cīņa starp šosezon veiksmīgi spēlējoši “Jēkabpils Lūšu” komandu, kā arī esošajiem Latvijas kausa īpašniekiem “Biolars/Jelgava” volejbolistiem. Spēles sākums Jēkabpilī plkst. 20.00.

Jau vēstīts, ka „RTU/Robežsardze” Latvijas kausa pirmajā pusfinālspēlē ar 3:0 pārspēja „Poliurs/Ozolnieki”. Turnīra nolikums paredz, ka finālā iekļuvusī komanda tiks noskaidrota divu spēļu summā. Šodien pirmais pusfināls tiks aizvadīts otrajā no pāriem, kurā “Jēkabpils Lūši” samēros spēkus ar “Biolars/Jelgava” komandu. Abām komandām sezonas sākums Baltijas līgā padevies atšķirīgs. Jēkabpilieši jau no sezonas sākuma atrodas turnīra tabulas augšdaļā, un šobrīd ar piecām uzvarām astoņās spēlēs ieņem ceturto vietu, bet jelgavnieki sezonas astoņās cīņās pratuši tikt tikai pie viena panākuma (1-7), kas viņiem turnīra tabulā šobrīd dod 12. vietu 14 komandu konkurencē. Pēdējās sešās spēlēs Baltijas līgā jelgavniekiem tikai un vienīgi zaudējumi.

Pēc Kārļa Paula Levinska iziešanas no ierindas (potītes savainojums) jelgavnieku sastāvs kļuvis plānāks, un Jurijs Deveikus turpina meklēt optimālo sastāvu. Pēdējās spēlēs diagonāles pozīcijā tiek iespēlēts Viktors Koržeņevičs, taču arī tas uz panākumu takas komandai nav palīdzējis nostāties.

Latvijas kausa izcīņas 1/4 finālā jēkabpilieši viegli pieveica Vecumnieku komandu, kamēr jelgavnieki no cīņas par kausu izslēdza VK “Ventspils”. Skaidrs, ka Baltijas līgas komandām nopietnas spēles sākas vien pusfinālos, un izņēmums nav arī Jelgava un Jēkabpils. Favorīti pirms šī pāra cīņām ir jēkabpilieši, taču jāsaprot, ka arī Jelgavnieki agri vai vēlu, bet sāks spēlēt (uzvarēt). Vai tas notiks jau šodien Jēkabpilī?

Atbildes spēles abos Latvijas kausa izcīņas pusfinālos tiks aizvadītas 30. novembrī, bet lielais fināls 11. decembrī.

     [+] [-]

, 2016-11-23 12:14, pirms 8 gadiem
SC TV translācija nebūs ...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-23 14:44, pirms 8 gadiem
Protams, ka nebūs. Sezonā 2 spēles translēs. Neesam jau kaimiņi Igauņi kuri katru spēli rāda.