Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Zināmi Pasaules līgas "Final Six" turnīra dalībnieki

Jānis Celmiņš

Zināmi Pasaules līgas "Final Six" turnīra dalībnieki
Serbijas izlases volejbolisti
Foto: fivb.com

Aizvadītajā nedēļas nogalē izspēlētas pēdējās Pasaules volejbola līgas apakšgrupu spēles pēc kurām noskaidrojušās visas tās izlases, kuras nākamās nedēļas nogalē Brazīlijas pilsētā Riodeženeiro startēs līgas "Final Six" turnīrā.

Jau ziņojām, ka priekšlaicīgi vietas Pasaules līgas "Final Six" turnīrā vietas bija nodrošinājušas Brazīlijas (finālsacensību organizētāji), ASV (uzvarēja C grupā), Krievijas (uzvarēja B grupā) un Japānas (ieguva Starptautiskās volejbola federācijas "wild card") izlases.

Aizvadītajā nedēļas nogalē šīm izlasēm pievienojās arī Serbijas un Polijas volejbolisti.

Serbijas vīriešu valstsvienība pēdējās divās apakšgrupu spēlēs savā laukumā ar 3:2 un 3:1 apspēlēja Francijas izlasi un ieguva otro vietu A grupā, bet Polijas izlase (arī savā laukumā) ar 3:0 un 3:1 guva virsroku pār Ēģiptes izlasi un ieņēma pirmo vietu D grupā.

Pasaules līgas "Final Six" turnīrs tiks izspēlēts jau šajā nedēļas nogalē - no 23. - 27. jūlijam Brazīlijas pilsētā Riodeženeiro.

Izmantotie resursi:
fivb.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-21 11:32, pirms 16 gadiem
Vot to es skatīšos ar baudu!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-21 12:05, pirms 16 gadiem
Ļoti gribētos, lai šajā pasākumā uzvar kāda no Eiropas komandām, bet, redzot Krievijas (visreālākais no Eiropas komandām, kas varētu uzvarēt) spēli ar Koreju, kur krievi pakāsa pa setiem 3:2 no 2:0 vadības, neesmu vairs tik pārliecināts. Bet pasākums viennozīmīgi ir jāredz!

     [+] [-]

, 2008-07-21 13:40, pirms 16 gadiem
BRA chempioni bez variantiem!