Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pēda atgriežas Loreto klubā

Jānis Celmiņš

Pēda atgriežas Loreto klubā
Jānis Pēda
Foto: legavolley.it

Viens no pēdējo gadu talantīgākajiem un titulētākajiem Latvijas volejbolistiem Jānis Pēda pēc trīs sezonu pārtraukuma atgriezies Loreto klubā, kurš aizvadītajā sezonā Itālijas čempionāta A2 līgā startēja ar nosaukumu „Energy Resources Carilo”. Līgums parakstīts uz divām sezonām.

Jānis Pēda Loreto klubā spēlēja kopš 2005. – 2008. gadam, bet pēc tam pārgāja uz citu A2 līgas vienību „Materdomini Volley Castellana Grotte”. Iepriekšējās divas sezonas latvietis pavadīja Itālijas A1 sērijas klubā Kuneo, taču nu nolēmis atgriezties A2 līgā. „Tā ir komanda, kurā es esmu izaudzis, tieši tāpēc nolēmu atgriezties. Kluba vadība man uzticas un tuvāko divu gadu laikā es centīšos komandu nepievilt,” savu lēmumu atgriezties Loreto vienībā pamato Pēda.

Jau pēc pagājušās sezonas Jānis sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda, ka Kuneo kluba vadība viņam jaunajā sezonā sola krietni lielāku spēles laiku, taču pagājušā sezona to nepierādīja. Jānis spēlēja maz, bet nu diezgan droši, ka viņa spēles laiks būs krietni lielāks. Kluba vadība sola viņam dot iespēju spēlēt otrā tempa uzbrucēja pozīcijā.

Aizvadītajā sezonā „Energy Resources Carilo” klubs A2 līgas regulārajā turnīrā ieņēma septīto vietu, bet „play-off” turnīrā zaudēja jau ceturtdaļfinālā.

Jau ziņots, ka pēc dažu gadu pārtraukuma Pēda piekritis spēlēt arī Latvijas izlasē olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-21 21:55, pirms 13 gadiem
kad buus kvalifikacijas turnira speles?

  +2 [+] [-]

, 2011-06-21 22:01, pirms 13 gadiem
armandss86 rakstīja: kad buus kvalifikacijas turnira speles?
augusta beigas!

  +1 [+] [-]

, 2011-06-21 22:15, pirms 13 gadiem
vismaz bus iespēja izvērsties!