Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"DU" lūkos turpināt uzvaru gājienu

Jānis Celmiņš

"DU" lūkos turpināt uzvaru gājienu
Andris Krūmiņš, DU volejbolists
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Kamēr lielākajā daļā Eiropas spēcīgāko volejbola līgu ir pauze, kas saistīta ar izlašu gaidāmajām spēlēm, „Schenker” līgā šodien tiks aizvadīts viens mačs. Zemgales olimpiskajā centra „Biolars” komanda uzņems „Daugavpils Universitātes” volejbolistus. Mača sākums pulksten 16.00, tā tiešraide portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvā TV 411.kanālā).

„Biolars” komanda līdz šim paguvusi aizvadīt sešas spēles, divās no tām tiekot pie uzvarām, kamēr „DU” volejbolisti tikuši pie trim panākumiem piecās spēlēs. Var teikt, ka abas komandas līdzšinējās spēlēs tikušas pie uzvarām tajās spēlēs, kurās pēc spēku samēra tam tā arī bija jānotiek. „Biolars” sezonu sāka ar cerīgiem mačiem pret „Parnu” un „TTU” komandām (abās zaudējumi), kurām sekoja uzvara pār „Rakveri” (3:1), kā arī spraiga spēkošanās ar „Tartu Pere leib” (zaudējums 2:3) un uzvara pār „Voru” vienību (3:1). Aizvadītajā nedēļas nogalē jelgavnieki piekāpās „Selver” volejbolistiem – 0:3.

„DU” volejbolisti tikmēr sezonas sākumā paņēma pa setam no „Selver” un „TTU” komandām, bet šobrīd jau nostājušies uz uzvaru takas un izcīnījuši jau trīs uzvaras pēc kārtas – pret „Poliurs / Ozolnieki”, „Voru” un „Rakveres” komandām. Daugavpiliešu mērķis šodien tikai viens – turpināt uzvaru sēriju.

Daugavpils komandas uzdevumu varētu atvieglot Austra Štāla aizņemtība izlases rindās. Izlase vakar un šodien aizvada divas pārbaudes spēles ar Igaunijas valstsvienību un turpina gatavošanos olimpiskajai kvalifikācijai. Štāls gan mēģinās nošaut divus zaķus vienlaikus un šovakar būs "Biolars" rīcībā. Paredzams, ka šovakar mačā Jelgavā uzvarētājs trijos setos diez vai tiks noskaidrots trijos setos. Pirms nedēļas spēlē starp „Selver” un „Biolars” komandām šo rindu autors precīzi prognozēja gan spēles iznākumu, gan maču ilgumu – līdz minūtei… Šodien ar prognozi neriskēšu!

"DU" līderi šosezon ir Edgars Točs, Ēriks Voroņko, Rihards Puķītis un Haralds Regža, kā arī Andris Krūmiņš un viņa pieredze. "Biolars" tikmēr pretī liks Andreja Jamrovska meistarību un pieredzi, Anda Vimoškas, Pētera Aukmaņa un Reiņa Pekmaņa jaunības maksimālismu.

Mača sākums pulksten 16.00, tā tiešraide portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvā TV 411.kanālā).

Kura no komandām svinēs uzvaru?

  • 4

  • 22


     [+] [-]

, 2011-11-19 13:05, pirms 13 gadiem
Jelgavnieki atriebsies!

     [+] [-]

, 2011-11-19 13:13, pirms 13 gadiem
šovakar mačā Jelgavā uzvarētājs trijos setos diez vai tiks noskaidrots trijos setos.
Anda Vimoškas

Autor, palabo mazliet

     [+] [-]

, 2011-11-20 13:56, pirms 13 gadiem
GaraisGarais rakstīja: Jelgavnieki atriebsies!
Tāda patīkama atriebība sanāca:d Daugavpilī varēs mēģināt vēlreiz, bet ko Tu stipram padarīsi.