Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas volejbolisti pirmajā pārbaudes spēlē zaudē Igaunijai

Agris Suveizda

Latvijas volejbolisti pirmajā pārbaudes spēlē zaudē Igaunijai
Latvija pret Igauniju. Marko Ūskila/volley.ee

LETA. Latvijas vīriešu volejbola izlase piektdien viesos notikušajā pārbaudes mačā zaudēja Igaunijas valstsvienībai, ziņo Igaunijas Volejbola federācija.

Latvija piekāpās ar rezultātu 0-3 (17:25, 24:26, 27:29) un pēc iepriekšējas vienošanās tika aizvadīti vēl divi seti, pirmajā no tiem latviešiem zaudējot ar 18:25, bet otrajā uzvarot ar 15:12.

Latvijas izlases sākumsastāvā bija Edvīns Skrūders, Atvars Ozoliņš, Kristaps Šmits, Kristers Dardzāns, Gustavs Freimanis, Vladislavs Blumbergs un libero Kaspars Kronbergs. Rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Šmits.

Latvijas volejbolisti piekāpās serves uzņemšanā (53%/60%) un uzbrukumā (40%/48%), kā arī "eisos" (2:7), bet guva par punktu vairāk blokā (8:7).

Sestdien abas izlases aizvadīs vēl vienu pārbaudes spēli. Mihala Gogola vadītā Latvijas izlase gatavojas jūnijā gaidāmajām Eiropas Sudraba līgas sacensībām.

Latvijas izlases sastāvs Eiropas Sudraba līgas mačos

Cēlāji – Jānis Jansons (SK “Jēkabpils Lūši”) un Edvīns Skrūders (Bukarestes “Rapid”, Rumānija).
Otrā tempa spēlētāji – Atvars Ozoliņš (“Frejus”, Francija), Miks Ramanis (Brigama Janga Universitāte, NCAA), Romāns Saušs (“Martigues”, Francija) un Kristaps Šmits (Galacas “Arcada”, Rumānija).
Diagonālie spēlētāji – Kristers Dardzāns (Loimā “Hurrikaani”, Somija) un Hermans Egleskalns (“Cambrai”, Francija).
Pirmā tempa spēlētāji – Vladislavs Blumbergs (Iraklijas OFI, Grieķija), Gustavs Freimanis (“Ajaccio”, Francija), Oļegs Klopovs un Jēkabs Dzenis (abi – RTU/”Robežsardze/Jūrmala”).
Libero spēlētāji – Kaspars Kronbergs (RTU/”Robežsardze/Jūrmala”) un Dāvis Melnis (SK “Jēkabpils Lūši”).

Izmantotie resursi:
LETA