Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalns pagarinājis līgumu ar Francijas augstākās līgas komandu

Ints Megnis
Ints Megnis

Egleskalns pagarinājis līgumu ar Francijas augstākās līgas komandu
Hermans Egleskalns
Foto: R.Martin/L'Equipe

Latvijas volejbola izlases kandidāts Hermands Egleskalns uz diviem gadiem pagarinājis līgumu ar Francijas augstākās līgas jeb "Pro A" vienību "Tours Volleyball".

Par jaunu līgumu Tūras komanda paziņojusi laikā, kamēr turpinās izslēgšanas turnīrs. Vienība triumfēja "Pro A" turnīra regulārajā sezonā un pašlaik sasniegusi pusfinālu, kur 21. aprīlī pirmajā spēlē tiksies ar "Ajaccio". Egleskalns kļuva par turnīra trešo rezultatīvāko spēlētāju regulārajā sezonā, izceļoties ar vidēji 21,5 punktiem.

"Tours" klubs vēsturē sešas reizes kļuvis par Francijas čempionu, deviņas reizes izcīnījis Francijas kausu, četras reizes ieguvis Francijas Superkausu, 2005. gadā uzvarējis Čempionu līgā, bet 2017. gadā triumfēja arī CEV kausa izcīņā, kas ir otrais nozīmīgākais starptautiskais Eiropas klubu turnīrs. Šosezon vienība sacentās līmeni zemākajā Eiropas Izaicinājuma kausā, tomēr netika tālāk par 1/16 finālu.

Egleskalns "Tours" vienībai pievienojās pagājušajā vasarā, pārejot no "Nice" komandas.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Volley-ball/...