Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"ELVI/Kuldīga" uzvar Rīgā

Jānis Celmiņš

Trešo uzvaru "Schenker" volejbola līgā šodien izcīnīja SK "ELVI/Kuldīga" volejbolisti, kas šodien Rīgā, Daugavas Sporta namā apspēlēja Latvijas kausa ieguvējus SK "Rīga".

Ļoti aizraujošā un skatītājiem tīkamā cīņā "ELVI / Kuldīga" svinēja grūtu, bet ļoti svarīgu uzvaru. Spēles rezultāts - 3:1 (25:21, 25:20, 23:25, 28:26).

Kuldīdznieki šodien spēlēja daudz pārliecinošāk par saviem sāncenšiem. Viņi bija veiksmīgāki, kā blokā tā aizsardzībā, kā arī mazāk kļūdījās, bet rīdzinieku spēle bija neraksturīgi bezzobaina. Te gan jāpiemin, ka rīdzinieku rindās pēc traumas vēl nav atguvies viens no komandas līderiem Tomass Kalniņš, kurš šodien spēli gan iesāka savas komandas pamatsastāvā, taču ātri vien tika nomainīts.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-18 23:50, pirms 17 gadiem
labs! es par Kuldīgu! go go go!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-19 10:37, pirms 17 gadiem
Vakar biju aizgājis uz spēli, pēc kuas noskatīšanās tikai pilnīgs analfabēts volejbolā to var nosaukt par ļoti aizraujošu.

Spēles sākumā pirmajā setā nelielu pārsvaru ieguva Rīga, betElvi turējās paris punktu attālumā, tad pēc pirmā tehniskā pārtraukuma Elvi lēni bet pārliecinoši pārņēma vadību un diezgan droši novadīja setu līdz beigām.

Otrajā setā Elvi no paša sākuma jau uzņēmās vadību un droši pabeidza setu.

Rīga spēles gaitā veica vairākas maiņas Kalniņš - Reinfelds, Krūmiņš - Caics.
Uz to rēķina izdevās pacelt mazliet noskaņojumu un lauzt spēles gaitu trešā seta vidū. Elvi kļūdījās noslēdzot pāris uzbrukumu, kas būtu ļāvuši nostiprināt pārsvaru un uzvarēt spēli 3 setos.

Ceturtais sets sāka atgādinat kaut ko līdzīgu spraigai cīņai volejbolā, kuru pabeigt vairākas izdevības bija Elvi. Elvi savus punktu īsti nepaņēma un beigās Rīga kļūdījās un pašī atdeva uzvaru visā spēlē.

Runājot par spēli, jāmin fakts, ka Elvi uz spēli bija ieradušies 8 vai 9 spēlētāju sastāvā un spēles laikā tika veikta tikai viena īslaicīga maiņa, pastiprinot bloku.

Par komandu sniegumu - sākumā likāš, ka Elvi paši nemaz netic, ka varētu uzvarēt un izskatījās, ka atbraukuši zaudēt.
Savukārt Rīga izskatījās aizmigusi un spēlēja bez emocijām (vismaz sākuma to var teikt par abām komandām). Vēlāk gan emocijas parādījās, bet tās bija saistītas ar tiesnešu lēmumiem.

Negribas atgādināt pagājušo sezonu, bet arī tad Rīga sezonu sāka bez emocijām un liekas, kaut kas nav kārtībā ar psiholoģiju, kaut gan iespējams to visu var skaidrot ar sezonas sākumu...
Turpinājums radīs.

Runājot par voleju kopumā...

Izbrīna Volejbola federācija! Reklāmas Shenker līgai nekādas. Līdz ar to nav brīnums, ka zāle tukša. Federācijas pārstavji vien spītīgi turpina norādīt sev VIP vietas...

Tas pats daļēji sakāms par SK Rīga. Uz spēli ieeja bez maksas, ebt tas tiek turēts slepenībā kā valsts noslēpums!

Ir ko padomāt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja