Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vieni lūkos pārņemt vadību

Jānis Celmiņš

Vieni lūkos pārņemt vadību
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šodien Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā trešo reizi Latvijas volejbola čempionāta finālsērijā tiksies "Lāse-R / Rīga" un "Biolars / Olaine - Ozolnieki" komandas. Mača sākums 14.00 un to tiešraidē varēs vērot arī LTV7 kanālā.

Vakar uzzinājām Latvijas čempionāta bronzas medaļniekus. Arī otrajā sērijas spēlē ļoti pārliecinoši gūstot virsroku pār Nacionālās līgas čempionvienību SK "Cēsis", bronzas medaļas izcīnīja "DU" volejbolisti.

Šodien varēja kļūt zināmi arī Latvijas čempionāta zelta medaļnieki, taču jau vakar (sērijas otrajā spēlē) kļuva skaidrs, ka finālsērijā būs nepieciešamas vismaz četras spēles. Atcerēsimies, ka pirmajā mačā Rīgā uzvaru svinēja "Biolars / Olaine - Ozolnieki" komanda (3:2), bet "Lāse-R / Rīga" vakar pārliecinoši revanšējās.

Šodien sērijas trešā spēle un to, vai sērijā tradīcija netiks lauzta un uzvaru atkal svinēs viesi, varēsim vērot arī LTV7 tiešraidē jau no pulksten 14.00. Sporta draugiem, kuri maču vēlēsies noskatīties klātienē nauda par to netiks prasīta. Ieeja bez maksas!

Finālsērijas kalendārs:

DatumsKomandasVietaLaiks/Rezultāts
14. aprīlisLāse-R / Rīga – Biolars / Olaine - OzolniekiOSC2:3
17. aprīlisBiolars / Olaine – Ozolnieki - Lāse-R / RīgaSN Ozolnieki0:3
18. aprīlisLāse-R / Rīga – Biolars / Olaine - OzolniekiOSC14.00
21. aprīlisBiolars / Olaine – Ozolnieki - Lāse-R / RīgaSN Ozolnieki19.00
24. aprīlisLāse-R / Rīga – Biolars / Olaine - OzolniekiOSC14.00

Sērijas par trešo vietu kalendārs:

DatumsKomandasVietaLaiks/Rezultāts
14. aprīlisSK Cēsis – DUCēsu 2. pamatskola1:3
17. aprīlisDU – SK CēsisDOC3:0