Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Mārupe" rāda raksturu un atgūst vadību sērijā

Jānis Celmiņš

VK "Mārupe" šodien Tīraines sporta centrā guva virsroku pār "Valgundes" komandu (3:1) Latvijas čempionāta 1. līgas finālsērijas trešajā mačā. Līdz ar šo uzvaru "Mārupe" atguvusi vadību arī sērijā - 2-1.

Finālsērijas trešo spēli nedaudz veiksmīgāk iesāka viesi – "Valgundes" volejbolisti, uzvarot pirmajā spēles setā ar 25:21. Arī otro setu viesi iesāka krietni sekmīgāk un likās, ka viss jau ir skaidrs – 20:12. Šajā brīdī "Mārupe" prata parādīt raksturu un pēc veiksmīgu servju sērijas, kā arī laba darba blokā un aizsardzībā, gandrīz neticamā veidā, atspēlējās un noslēdza setu ar uzvaru 25:21. Viesi gan nedomāja padoties arī pēc tik neveiksmīgi zaudētas seta galotnes, taču trešā seta galotnē atkal pieļāva līdzīgas kļūdas un vēl viena zaudēta galotne – 23:25. Kā vēlāk izrādījās ceturtais sets bija tikai formalitāte. Tajā "Mārupe" uzvarēja ar 25:11 un visā mačā svinēja uzvaru ar 3:1.

Līdz ar šo uzvaru "Mārupes" komanda nokļuvusi viena uzvaras attālumā no Latvijas čempionāta 1. līgas zelta godalgām. Sērijas ceturtais mačs jau nākamajā nedēļas nogalē – sestdien Kalnciema pilsētas vidusskolas sporta zālē. Mača sākums pulksten 14.00.

Jāpiemin, ka abas komandas līgas finālā spēlē pirmo reizi.

Tikmēr bronzas sērijas trešajā izšķirošajā mačā uzvaru (3:1) svinējuši VK "Ventspils" volejbolisti, sērijā trumfējot ar 2:1 un savā īpašumā iegūstot līgas bronzas godalgas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-18 21:30, pirms 14 gadiem
Fināls, kā jau fināls - sasprindzinājuma pilnas spēles.