Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ozolnieku/Poliurs" atvadās no Puķīša un Garklāva, papildina treneru kolektīvu

Jānis Celmiņš

"Ozolnieku/Poliurs" atvadās no Puķīša un Garklāva, papildina treneru kolektīvu
Guntis Atars
Foto: lentistilasto.net

Gatavošanos „Schenker” volejbola līgas sezonai jau augustā uzsākusi „Poliurs/Ozolnieki” komanda, kuras sastāvā vairs nebūs pēdējos gados Ozolniekos spēlējušo Uģa Puķīša un Gata Garklāva. Treneru kolektīvu tikmēr papildinājis Guntis Atars, kurš iepriekš trenēja vienu no Somijas augstākās līgas klubiem, viņš „Poliurs” komandā darbosies kā otrais treneris.

Aizvadītajā sezonā Latvijas čempionātā Ozolnieku komanda ierindojās trešajā vietā, Latvijas kausa izcīņas finālā neiekļuva, un komandai veiksmīgs nebija starts arī „Schenker” līgā. Sezonas gaitā komandas vadība no darba atbrīvoja Vitāliju Birjukovu, bet galvenā trenera pienākumus sezonas atlikušajā daļā uzticēja līdzšinējam viņa palīgam Aldim Bērziņam. Viņš komandu vadīs arī šajā sezonā, un kā pats stāsta, tad treniņi jau rit pilnā sparā. „Gatavošanos uzsākām jau augustā. Trenējāmies ne pilnā sastāvā, jo daļa mūsu spēlētāju startēja pludmales volejbola čempionātā. Šobrīd pludmales volejbola sezona ir noslēgusies, un varam darboties ar pilnu sparu. Treniņi notiek četras reizes nedēļā – viens treniņš svaru zālē, trīs – ar bumbām,” par līdz šim starpsezonā paveikto stāsta komandas galvenais treneris.

Komandā šosezon nebūs Uģa Puķīša, kurš, visticamāk, spēlēs kādā no Nacionālās komandām, kā arī Gata Garklāva, kurš devies uz Franciju, lai spēlētu kādā no šīs valsts zemāko līgu klubiem. Komandas kodols ir saglabājies, taču pagaidām par mērķiem treneris skaļi nerunā.

Bērziņam šajā sezonā būs arī asistents – Guntis Atars. Viņš būs arī Latvijas čempionāta 1.līgas Ozolnieku komandas treneris. Šī komanda darbosies kā „Poliurs” vienības fārmklubs. Atars pēdējos gados spēlēja Somijā, bet vēlāk pievērsās trenera arodam, nu viņš atgriezies Latvijā.

Jau šonedēļ Ozolnieku volejbolisti aizvadīs pārbaudes maču ar „Biolars/Jelgava” komandu, kas gatavojas startēt Eirokausu turnīrā, bet jau septembra beigās „ozīši” dosies uz Pērnavu, kur komandai paredzēts piedalīties pārbaudes turnīrā.

Kā zināms, tad jaunā volejbola sezona startēs ar "Schenker" līgas Superkausu, kurā Latviju pārstāvēs "RTU/Robežsardzes" (aizvadītā gada Latvijas čempione) un "Biolars/Jelgavas" (aizvadītā gada kausa ieguvēja) komandas. Šis turnīrs paredzēts 27. un 28. septembrī SN Daugava.

     [+] [-]

, 2014-09-15 21:31, pirms 10 gadiem
Kapeec Pukiitis nokaapj uz Nacionaalo liigu???

     [+] [-]

, 2014-09-16 07:43, pirms 10 gadiem
Būtu labi, ja būtu informācija arī par spēlētājiem kuri paliek un vai ir jauni!