Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Šodien 1/4 finālu otrās spēles

Šodien 1/4 finālu otrās spēles
SK "Cēsu Alus" volejbolisti
Foto: Romualds Vambuts

Šodien Cēsīs un Daugavpilī tiks izspēlētas Latvijas volejbola čempionāta 1/4 finālu sēriju otrās spēles. Pirmajās spēlēs iztikām bez pārsteigumiem, kā būs šodien?

1/4 finālu sērijās līdz divām uzvarām savā starpā tiekas VK "Lāse-R" - VK "Ezerzme/DU" un VK "Biolars/Ozolnieki" - SK "Cēsu Alus. Pirmajās spēlēs uzvaras izcīnīja abu pāru favorīti.

Jau ziņojām, ka pirmajā spēlē Olimpiskajā Sporta centrā spēlē starp VK „Lāse-R” un VK „Ezerzme/DU” uzvaru, parādot pārliecinošu sniegumu, izcīnīja „robežsargi”. Raimonda Vildes trenētā VK „Lāse-R” rindās libero pozīcijā darbojās Andrejs Jekimovs, jo „robežsargu” pamatsastāva libero Mārtiņš Pļaviņš jau devies uz Austrāliju, kur marta beigās risināsies pirmais sezonas FIVB Pasaules kausa posms pludmales volejbolā. Mārtiņš no Adelaidas atgriezīsies tikai aprīļa sākumā un VK „Lāse-R” varēs palīdzēt tikai finālsērijā, ja, protams, „robežsargi” tajā iekļūs.

Arī otrā 1/4 fināla sērijas pirmajā spēlē uzvaru (3:0) svinēja potenciālie pāra favorīti VK „Biolars/Ozolnieki” volejbolisti. Kā būs šodien? Vai Nils Dauburs un Co šodien spēs apturēt, labu formu sasniegušo, Ozolnieku komandu un pagarināt sēriju līdz svētdienai?

Pusfinālā iekļūs komandas, kuras izcīnīs uzvaras sērijās līdz divām uzvarām. Ja kādā no 1/4 finālu pāriem būs nepieciešama trešās spēle, tad tā notiks jau rīt. Ozolnieku un Cēsu klubu pāru uzvarētāji 1/2 finālā spēlēs ar SK "ELVI/Kuldīga", bet VK "Lāse-R" un VK "Ezerzeme/DU" pāra uzvarētājiem finālā pretī stāsies SK "Rīga".

Latvijas čempionāta 1/4 finālu otrās spēles (15. marts):

pl. 16.00, DVS sporta zāle, VK Ezerzeme/DU – VK Lāse-R
pl. 16.00, Cēsu otrā pamatskola, SK Cēsu Alus – VK Biolars/Ozolnieki


, 2008-03-15 10:12, pirms 16 gadiem
Ezerzemei jāuztaisa intriga-vinnējiet Lāsi!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-15 14:59, pirms 16 gadiem
Lāse nepieļaus kautko tādu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Marta Levinska. Foto: Volejbols.lv

Latvijas volejbolistes Sudraba līgas mačā četros setos zaudē Ungārijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Islandē piedzīvoja zaudējumu otrajā Eiropas Sudraba līgas mačā.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".