Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Deveikus: "Sērija nebeigsies trijās spēlēs"

Jānis Celmiņš

Deveikus: "Sērija nebeigsies trijās spēlēs"
Jurijs Deveikus
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Sezonas beigās ne vienmēr ir tā, ka komandas ir savās labākajā sportiskajā formā," pēc pirmās Latvijas volejbola čempionāta finālsērijas spēles, kurā "Biolars / Olaine - Ozolnieki" komanda ar 3:2 guva virsroku pār "Lāse-R / Rīga" vienību sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina Ozolnieku komandas galvenais treneris Jurijs Deveikus.

Jau ziņojām, ka šovakar Latvijas volejbola čempionāta finālsēriju ar uzvaru iesāka "Biolars / Olaine - Ozolnieki" volejbolisti, kas izbraukumā ar 3:2 (25:23, 25:22, 19:25, 17:25, 15:9) pieveica "Lāse-R / Rīga".

Pēc spēles iespaidos dalījās Ozolnieku komandas galvenais Jurijs Deveikus. "Spēle bija ļoti interesanta. Komandas pieļāva ļoti daudz kļūdu, spēlētāji izskatījās nedaudz saspringuši, vēlējās pieļaut iespējami maz kļūdu un parādīt savu labāko sniegumu, taču spēle nevedās. Komandas pieļāva daudz kļūdu servēs, taču kompensēja to ar labu darbu blokā un aizsardzībā. Vēlos uzteikt savu komandu par cīņu līdz galam. Brīdī kad zaudējām trešo un ceturto spēles setus galvas nenokārām," atzina treneris.

"Kļūdas bija un kļūdas būs," teica treneris, velkot paralēles ar Kontinentālo Hokeja līgu. "Arī KHL redzējām, ka visas komandas uz sezonas beigām nebūt nav labākajā formā. Redzējām kā Sanktpēterburgas komanda veicās pret Rīgas "Dinamo". Sezonas beigās ne vienmēr ir tā, ka komandas ir savās labākajā sportiskajā formā."

Treneris atļāvās prognozēt, ka sērija nebeigsies trijās spēlēs. "Domāju, ka katra nākamā spēle būs ar vien interesantāka, neprognozēšu cik spēles būs sērijā. Zinu, ka sērija nebeigsies trijās spēlēs. Rīdzinieki noteikti tagad gatavosies krietni nopietnāk."

Fakts: Abas komandas kopā šovakar pieļāva 27 (!) kļūdas servēs – 14 rīdziniekiem, 13 Ozolnieku komandai…

     [+] [-]

, 2010-04-14 22:51, pirms 14 gadiem
Šogad Ozolniekiem jāpaņem zelts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja