Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Selver" klubam Eirokausu sezona beigusies

Jānis Celmiņš

"Selver" klubam Eirokausu sezona beigusies
Avo Kēls, "Selver" galvenais treneris
Foto: www.etvsport.ee

"Schenker" volejbola līgas pēdējo divu gadu čempioni "Selver" volejbolisti izstājušies no "GM Capital Challenge" kausa izcīņas. Pirmajā turnīra kārtā igauņi apspēlēja SK "ELVI / Kuldīga", bet savu dalību beidza jau tā otrajā kārtā divu spēļu summā ar 0:6 atzīstot Turcijas "Arkas" kluba pārākumu.

Latvijas volejbolista Agra Leita pārstāvētā Igaunijas "Selver" komanda otrās kārtas pirmajā spēlē savā laukumā ar 0:3 piekāpās Izmiras "Arkas" klubam, tādejādi krietni vien apgrūtinot iekļūšanu otrajā kārtā.

Kā izrādījās vēlāk arī atbildes spēlē izbraukumā igauņi nespēja parādīt tādu pat brīnumu kā pirmās kārtas spēlē pret SK "ELVI / Kuldīga" un atzina Turcijas kluba pārākumu arī viņu laukumā - 0:3.

Tādejādi "Schenker" volejbola līgas pēdējo divu gadu čempioni "Selver" volejbolisti izstājušies no "GM Capital Challenge" kausa izcīņas, savā laukumā neuzvarot ne setu. Atcerēsimies, ka arī pirmās kārtas pirmajā spēlē viņi savā laukumā palika sausā (0:3) pret Kuldīgas klubu, bet atbildes spēlē spēja izdarīt praktiski neiespējamo - apspēlēja kuldīdzniekus ar 3:0 un pēc tam uzvarēja arī tā sauktajā "zelta setā".

Izmantotie resursi:
cev.lu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-11-13 15:25, pirms 16 gadiem
Kas tur lo bēdāties?Tas vienkārši parāda

Šanker līgas zemo līmeni.

  -2 [+] [-]

, 2008-11-13 20:02, pirms 16 gadiem
Strop brinos ka tu neesi vel kada slimnica?

  -2 [+] [-]

, 2008-11-13 21:29, pirms 16 gadiem
Didij,labāk pabrīnies par to,ka tādi "profiņi" vēl nav nespējnieku patversmē.....