Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas klubi savāc visus punktus no igauņiem

Krišs Upenieks

Latvijas klubi savāc visus punktus no igauņiem
Aivars Siļutins
Foto: Renārs Buivids

Šajā nedēļas nogalē aizvadītas kārtējās Schenker volejbola līgas spēles, šis vakars veiksmīgas izvērties diviem Latvijas klubiem. ''Biolars/Jelgava'' viesos četros setos apspēlēja Tartu ''BigBank'', bet ''Lāsei-R'' Rēzeknē panākums ar tādu pašu 3:1 pret Tallinas Tehnisko universitāti.

Pēc neveiksmīgas spēles Tallinā pret Tehnisko universitāti krietni labāku spēli Igaunijas pilsētā Tartu aizvadījuši ''Biolars/Jelgava'' volejbolisti. Cīņā pret ''Bigbank'' komandu pirmais sets uzvarēts ar 25:20, bet otrā seta gaitā pretinieki atlaisti par tālu. Lai arī izdevās pieraut, izskaņā tomēr otrais spēles nogrieznis zaudēts - 25:27. Komanda nesalūza, atlikušajā laikā darbojās ar pārliecību un nākamajos setos triumfēja ar 25:20 un 25:18. Rezultatīvākais jelgavnieku panākumā bija Reinis Pekmanis, kuram 18 punkti, bet 17 ačus pievienoja Andrejs Jamrovskis un Pēteris Aukmanis.

Rēzeknes sporta hallē mājas spēli pret Tallinas Tehnisko universitāti, kura dienu iepriekš pieveica ''Biolars/Jelgava'', aizvadīja rīdzinieki ''Lāse-R''. Spēles pirmo divus setus mūsējie aizvadīja ļoti pārliecinoši, abos atstājot pretiniekus uz 20 punktiem. Tā gadās, ka pie rezultāta 2:0 komanda atslābinās, iespējams, tā notika arī šovakar un trešajā spēles nogriezni uz 20 punktiem palika rīdzinieki. Par laimi, komanda spēja saņemties un svinēja uzvaru četros setos (25:20, 25:20, 20:25 un 25:22). Rezultatīvākais uzvarētājiem ar gūtajiem 16 punktiem bija Aivars Siļutins.

Šī uzvara ''Lāsei'' (39 punkti) Tallinas komandu ļauj apdzīt arī turnīra tabulā, tādējādi beidzot kāda komanda ir Schenker līgas trijniekā. ''Biolars/Jelgava'' ar izcīnītajiem 30 punktiem ierindojas piektajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

     [+] [-]

, 2013-01-13 23:05, pirms 11 gadiem
Vilde jau pacentās Igauņiem ieriebt - pārceļot spēli uz Rēzekni:
- Igauņiem pēc vakardienas spēles Tallinā, kas beidzās ap plkst. 19.00 nākamā spēle nākamajā dienā Rēzeknē plkst.17.00 un pa vidu vēl jānobrauc nieka 550 km!
Protams, ka TTU pa kāju! Tur arī Selvers vai Pērnava dabūtu pa ļipu!
Malacis Raimi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-14 01:03, pirms 11 gadiem
tak nejau vilde to izlemj,,