Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Zināmas olimpiskā volejbola turnīra grupas

Jānis Celmiņš

Šodien oficiāli paziņotas Londonas olimpisko spēļu klasiskā volejbola turnīra apakšgrupas. Par tā saukto „nāves grupu” vīru turnīrā varēsim uzskatīt B grupu, kaut gan apgalvot, ka otra būs vājāka, nevaram.

Lielbritānijas izlase kā turnīra organizatore iekļauta A grupā kopā ar Itāliju, Poliju, Argentīnu, Bulgāriju un Austrāliju. B grupu, kuru varam uzskatīt par „nāves grupu”, spēlēs Brazīlija, Krievija, ASV, Serbija, Vācija un Tunisija.

Pilns grupu sadalījums kļuvis zināms arī dāmu turnīrā, kur A grupā spēkus samēros Lielbritānija, Japāna, Itālija, galvenā turnīra favorīte Krievija, Dominikānas Republika, kā arī Alžīrija. B grupā cīnīsies ASV, Brazīlija, Ķīna, Serbija, Turcija un Koreja.

Olimpiskais volejbola turnīrs sāksies ar viena apļa turnīru grupās, 28. jūlijā. Dāmu turnīrā cīņas par godalgām paredzētas 11. augustā, vīriem – dienu vēlāk.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

  +2 [+] [-]

, 2012-06-13 00:21, pirms 12 gadiem
Nja Lielbritanijai nav nekādas cerības,grūti būs pat setu uzvarēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-13 13:15, pirms 12 gadiem
Sieviešu turnīrā bukmeikeru favorītes : BRA 2.25 , RUS 3.75 , USA 4.75 .
Manas favorītes ir USA, un domāju, ka viņas dabūs zeltu. BRA & RUS ir šādas tādas vājās vietas. USA ir ļoti labi nokomplektēta visās pozīcijās. Turklāt nevienai citai izlasei nav tik dziļš soliņš - piemēram, amerikāniete, kas ir Itālijas līgas labākā settere (Lloyd) visticamāk nemaz netiks USA 12-niekā!