Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse-R" volejbolisti piedzīvo sakāvi Tartu, "Poliurs" apspēlē pastarīti

Jānis Pārums

"Lāse-R" volejbolisti piedzīvo sakāvi Tartu, "Poliurs" apspēlē pastarīti
Andrejs Zavorotnijs
Foto: www.rigavolley.com

"Schenker" volejbola līgas čempionātā šovakar pārliecinošu zaudējumu piedzīvoja Rīgas "Lāse-R" volejbolisti, kas izbraukumā ar 0:3 piekāpās pērnās sezonas čempioniem "BigBank Tartu".

Vakar "Lāses" volejbolisti piedzīvoja sāpīgu zaudējumu pret TTU ar 2:3, lai gan spēles gaitā atradās vadībā ar 2:1. Rīdzinieki cerēja reabilitēties pret čempionvienību "BigBank Tartu", kas šo sezonu iesākusi pavāji un pirms šī mača bija guvusi tikai trīs panākumus septiņos mačos un atradās tikai astotajā vietā desmit komandu konkurencē.

Taču rīdziniekiem nopietnu konkurenci Tartu komandai neizdevās izrādīt. Slikti iesākta spēle un pirmais sets tika zaudēts ar 17:25, bet otrajā setā tika atzīts mājinieku pārākums ar 19:25. Trešais sets izvērtās vissaspringtākais, tomēr "Lāsei" neizdevās aizķerties, tādejādi tika zaudēts arī trešais sets – 22:25 – un visa spēle (0:3).

Rīdzinieku rindās rezultatīvākais ar astoņiem punktiem bija Andrejs Zavorotnijs, bet septiņus punktus guva Toms Vanags.

Citā spēlē "Poliurs/Ozolnieki" četros setos ar 3:1 (25:14, 14:25, 25:19, 25:17) apspēlēja pastarīti "Valio Voru ".

     [+] [-]

, 2012-11-12 19:25, pirms 12 gadiem
Nu ja - Tartu tomēr palika bez 4 pamatsastāva vīriem