Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš: "Varam spēlēt vēl labāk"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Varam spēlēt vēl labāk"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Jau rīt, 12. aprīlī SN "Daugava" risināsies Latvijas volejbola čempionāta finālsērijas ceturtā spēle, kurā VK "Lāse-R" tiksies ar SK "ELVI/Kuldīga". Piedāvājam īsu Mārtiņa Pļaviņa komentāru par gaidāmo spēli un ar viņu pašu saistīto epopeju par spēlēšanu finālsērijā.

Jau ziņojām, ka finālsērijas rezultāts šobrīd ir kļuvis 2:1 par labu „robežsargiem”. Ja viņiem izdodas izcīnīt uzvaru arī rīt, tad viņi iegūs Latvijas čempionu titulu. Trešās finālspēles sākums rīt pulksten 14.00.

Portāls eSports.lv piedāvā īsu Mārtiņa Pļaviņa komentāru par gaidāmo spēli un ar viņu pašu saistīto epopeju par spēlēšanu finālspēlēs.

„Ļoti ceru, ka finālsēriju noslēgsim jau sestdien. Domāju, ka trešajā spēlē nenospēlējām uz visiem simts procentiem, noteikti varam spēlēt vēl labāk. Uzskatu, ka Kuldīgas klubs nospēlēja tuvu maksimumam. Kuldīgas sniegums nebija daudz sliktāks kā sērijas otrajā spēlē. Aizsardzībā viņi spēlēja pietiekami labi, jā ar servēm bija problēmas, bet domāju, ka mēs noteikti varam pielikt krietni vien vairāk nekā viņi. „Daugavā” Mums pēdējā laikā veicies pietiekami labi, pēdējās spēlēs tur esam apspēlējuši SK „Rīga”, tā, ka visam vajadzētu būt kārtībā,” optimistisks pirms trešās finālspēles ir VK „Lāse-R” libero pozīcijas spēlētājs Mārtiņš Pļaviņš.

Pirms sezonas teici, ka VK „Lāse-R” palīdzēsi tikai līdz tam brīdim, kad sāksies treniņi pludmalē, vakar (intervija notika ceturtdien, 10. aprīlī) finālsērijas trešajā spēlē tomēr piedalījies. Kā „robežsargiem” izdevās tevi pierunāt?
Ir tā, ka mēs ar Sašu esam Policijā un viņi bija ieinteresēti tajā, ka es spēlēju pie „Lāses” arī Latvijas čempionāta finālos. Policija un Robežsardze tomēr ir ļoti tuvu stāvoša struktūras. Līdz ar to ar Olimpisko vienību tika panākta vienošanās par manu spēlēšanu finālsērijā.

Ko Tu domā par nākamo sezonu?
„Lāse” jau ir izteikusi piedāvājumu un visticamāk te arī palikšu. Visu gadu spēlēt un trenēties pludmalē, manuprāt, būtu pārāk nogurdinoši. Pirmā pasaules kausa posma laikā aprunājos ar krieviem – Barsuku un Kolodinski. Viņi aizvadīto ziemu notrenējās smiltīs un šobrīd saka, ka tas ir par traku. Negribu, lai pludmales volejbols pārāk ātri „piegriežas”.

Plašāku interviju ar Mārtiņu Pļaviņu portālā eSports.lv būs iespēja lasīt jau nākamajā pirmdienā (14. aprīlī).

  -1 [+] [-]

, 2008-04-12 08:24, pirms 16 gadiem
Prtams,Lāse uzvarēs!