Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts Mūsējie ārzemēs: Šmēdiņš un Cielavs zaudē, Medenis un Petruševics uzvar

Jānis Celmiņš

Mūsējie ārzemēs: Šmēdiņš un Cielavs zaudē, Medenis un Petruševics uzvar
Toms Šmēdiņš, Salvis Cielavs un "ETTA" komanda

Negaidītu zaudējumu Somijas volejbola čempionāta spēlē vakar cietusi Toma Šmēdiņa un Salvja Cielava pārstāvētā "ETTA" komanda, kas viesos piekāpās cita latvieša Gunta Atara pārstāvētajai "Saimaa Volley" komandai – 2:3. Pie panākuma tikmēr tikusi "Valepa" vienība, kuru vada Uģis Krastiņš, bet tās formās laukumā dodas Ansis Medenis un Aivars Petruševics.

Pēc pirmajiem trim spēles setiem "ETTA" komanda atradās vadībā ar 2:1, taču nākamajos divos bija spiesta atzīt laukuma saimnieku pārākumu un piekāpties visā spēlē ar 2:3. Spēles piektajā setā viesiem bija piecas mačbumbas, taču mājinieki aizsardzībā nospēlēja ļoti veiksmīgi, gūstot panākumu. "ETTA" komandas rindās Savis Cielavs un Toms Šmēdiņš guva attiecīgi 25 un 13 punktus. "Saimaa Volley" komandā nespēlēja Guntis Atars, kurš guvis savainojumu un tikai nedēļas beigās varētu būt lielāka skaidrība par traumas nopietnību.

Kā sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja Toms Šmēdiņš, tad viņa pārstāvētā komanda nav nospēlējusi to labāko spēli, bet "Saimaa Volley" savā laukumā spēlējot īpaši labi. "Aizvadījām otro spēli divu dienu laikā un bija jūtams nogurums. Gandrīz visi varējām nospēlēt krietni labāk, īpaši uzbrukumā. "Saimaa" savā laukumā spēlē labi," pauda Šmēdiņš.

Vaicāts, kā pašam ar veselību Toms atbildēja īsi. "Plecs un ceļgals nedaudz sāp. Vairāk jāpastrādā trenažieru zālē un viss būs labi."

Vēl vienu uzvaru Somijas čempionātā guvusi Uģa Krastiņa vadītā "Valela" komanda, kas izbraukumā ar 3:1 apspēlēja "Piivolley" vienību. Uzvarētāju rindās lielisku mačus aizvadīja Ansis Medenis un Aivars Petruševics. Medeņa kontā 25 punkti, Petruševica - 19.

Izmantotie resursi:
Mestaruusliiga

     [+] [-]

, 2011-01-12 16:58, pirms 14 gadiem
Kāpēc neraksta kā iet Mārtiņam Pļaviņam, ja nemaldos tad par Turciju. Jo cik zinu viņš vairs nav Poliurs/Ozolnieki komandā.