Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalns karjeru turpinās Apvienotajos Arābu Emirātos

Jānis Celmiņš

Egleskalns karjeru turpinās Apvienotajos Arābu Emirātos
Hermans Egleskalns. Foto: LVF

Viens no pēdējo gadu Latvijas vīriešu volejbola izlases līderiem Hermans Egleskalns karjeru turpinās Apvienotajos Arābu Emirātos. Latvietis parakstījis viena gada līgumu ar šīs valsts klubu “Shabab Alahli”.

32 gadus vecais Latvijas izlases volejbolists, kurš arī šajā vasarā bija Latvijas izlases sastāvā, taču spēlēja visai maz, pieņēmis lēmumu karjeru turpināt Apvienotajos Arābu Emirātos.

Pirmā pieredze ārzemēs Egleskalnam bija tālajā 2009./2010. gada sezonā, kad viņš uzsāka savas gaitas ārzemēs, spēlējot Somijas vienībā “Lakkapaa”, aizvadot tur divas sezonas. Pēcāk diagonāles pozīcijas volejbolists spēlējis arī respektējamos Beļģijas, Francijas un Grieķijas klubos. Savas karjeras laikā viņš kļuvis par Somijas, Beļģijas, Grieķijas, kā arī divreiz par Francijas čempionu, reizē izcīnot arī šo valstu kausus.

2010./2011. gada sezonā viņš tika atzīts par Somijas līgas vērtīgāko volejbolistu, bet pēcāk ieguvis arī dažādas individuālās balvas arī Francijas un Grieķijas čempionātos.

“Shabab Alahli” vienība aizvadītajā gadā izcīnīja AAE čempionāta bronzas godalgas. Komandu vada volejbola speciālists no Brazīlijas Sidnejs Papke, kurš savulaik pats spēlējis diagonāles pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Home :: Volleybox

     [+] [-]

, 2023-08-10 16:40, pirms 9 mēnešiem
Volejbola Ronaldu!

     [+] [-]

, 2023-08-10 19:15, pirms 9 mēnešiem
The Best!!!
Vecumdienās tikt pie naudas lādes!!!

     [+] [-]

, 2023-08-10 19:42, pirms 9 mēnešiem
Kādas volejbolā algas profesionālā līmenī vispār?