Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Raimonds Vilde: "Gribam finālsēriju pabeigt jau sestdien"

Jānis Celmiņš

Raimonds Vilde: "Gribam finālsēriju pabeigt jau sestdien"
Raimonds Vilde,
VK "Lāse-R" galvenais treneris

Jau ziņojām, ka šodien Kuldīgā risinājās Latvijas volejbola čempionāta trešā finālspēle, kurā VK "Lāse-R" ar rezultātu 3:0 apspēlēja SK "ELVI/Kuldīga". Īsi pēc spēles portālam eSports.lv izdevās aprunāties ar Rīgas kluba galveno treneri Raimondu Vildi.

VK "Lāse-R" volejbolisti Latvijas čempionāta trešajā finālspēlē uzvarēja visai pārliecinoši un izvirzījās vadībā arī visā sērijā - 2:1.

Īsi pēc spēles portālam eSports.lv izdevās sazināties ar "robežsargu" galveno treneri Raimondu Vildi, kurš sniedza īsu komentāru par aizvadīto spēli. "Spēles scenārijs bija līdzīgs pirmajai spēlei. Pirms spēles izdevās sakārtot spēlētāju galvas, līdz ar to arī uzvarēt. Pirmajā setā uzvarējām visai pārliecinoši, otrais izvērtās visai sīvs, taču galotnē tomēr spējām saņemties un parādījām raksturu. Trešajā viss atkal bija kārtībā. Otrajā spēlē piedzīvotais zaudējums lika mums saņemties un šodien uzvarējām, tas neapšaubāmi priecē. Lielā mērā spēli stabilizēja Mārtiņš (Pļaviņš - aut.), viņš deva lielāku drošības sajūtu malējiem uzbrucējiem, kuri neapšaubāmi ar viņu laukumā jūtas daudz drošāk. Noteikti gribu uzteikt arī Lauri Iecelnieku, kurš atšķirībā no otrās spēles, bija saņēmies un šodien spēlēja krietni vien labāk. Agresīvas serves padevās Žeņam un Andrejam (Grimailovam un Zavarotnijam). Īstenībā kādu īpaši izcelt negribu, labi nospēlēja visi," teica Vilde.

Uz jautājumu, kā izdevās vienoties ar Latvijas Olimpisko vienību par Pļaviņa dalību finālsērijā, Vilde atbildēja - "Šīs sarunas veda citi cilvēki, es tikai izteicu savu viedokli, ka mums viņš ir vajadzīgs un prieks, ka izdevās panākt vienošanos. Mārtiņš mums pievienojās pavisam īsi pirms spēles, jo no rīta vēl aizvadīja treniņu Rīgā kopā ar Aleksandru Samoilovu. Kuldīgā viņš ieradās tikai ap pieciem, tā, ka viņa treniņu plānus mēs nejaucam."

"Gribam finālsēriju pabeigt jau sestdien un noteikti tam gatavosimies. Vai mums tas izdosies, to rādīs laiks. Jārēķinās arī ar to, ka Kuldīga noteikti gribēs to pagarināt," sarunas noslēgumā teica Vilde.

Ceturtā finālsērijas spēle tiks izspēlēta sestdien (12. aprīlī) pulksten 14.00, SN Daugava.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-04-09 22:52, pirms 16 gadiem
Raimis savā stilā...

  -2 [+] [-]

, 2008-04-09 22:53, pirms 16 gadiem
Ģirtēns rakstīja: gribēt nav kaitīgi

tiesa kas tiesa, tacu mana velme ir par elvi... sodien vinji ta noplosijas, skatoties pa teluku... bet nu jaatzist, ka elvis loti daudz zaudeja uz zavara serves!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-04-10 00:58, pirms 16 gadiem
masalskis123 rakstīja: Ceru ka pabeigsiet jau sestdien!! tulin dabusu daudz minusu jo te visi ir ELVI fani, bet tas mani neuztrauc visu radis spele un LASE vinnes sestdien.. SARAUJ LĀSE!!!

bus okidoki!plusins tev....jou

     [+] [-]

, 2008-04-10 12:58, pirms 16 gadiem
Jūtēj, nāc es tevi sabučošu, tu esi kārtīgi Lāses pienu sadzēries.

     [+] [-]

, 2008-04-10 14:40, pirms 16 gadiem
malachi! Laase treshdien raadiija skaistu speeli.. prieks ka Vildem izdevaas psihologjiski sagatavot komandu.. ceru, ka ir arii dazji trumpji naakamajai speelei
atliek vien kaartiigi sanjemties sestdien.. buushu klaat, citaadi diez ko daudz liidzeet gan nevaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja